Κάτι καλό έρχεται για το γήπεδο του Μύτικα

Πληροφορίες που ήρθαν εις γνώση μας, αναφέρουν ότι στο περιθώριο του χθεσινού αγώνα Πανιώνιος – Παναιτωλικός στην Νέα Σμύρνη, υπήρξε συνάντηση μεταξύ του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γιώργου Βασιλειάδη και του πολιτευτή του νομού μας κ. Σταύρου Καραγκούνη, με τον τελευταίο να θέτει στον Υφυπουργό θέματα που άπτονται των αθλητικών υποδομών του νομού. Εκεί μαθαίνουμε ότι τέθηκε και το θέμα του γηπέδου του Μύτικα από τον κ. Σταύρο Καραγκούνη και οι πληροφορίες μας καταρχήν μιλάνε για θετική ανταπόκριση. Η όλη διαδικασία θα γίνει μέσω της ΓΓΑ του Υπουργείου Αθλητισμού, εντασσόμενο το γήπεδο του Μύτικα στο πρόγραμμα δημιουργίας γηπέδων με συνθετικό χλοοτάπητα που τρέχει ανά την Ελληνική Επικράτεια.
Στη ΓΓΑ αθλητισμού υπάρχει κατατεθειμένη σχετική μελέτη για το γήπεδο του Μύτικα και άρα μπορεί να ενταχθεί με βάση αυτή στο εν λόγω πρόγραμμα.
Δικαιούται η περιοχή ένα γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα και το γήπεδο του Μύτικα έχει όλες τις προϋποθέσεις, μιας και μιλάμε για ένα γήπεδο από χρόνια νομιμοποιημένο, με σωστές διαστάσεις και με έτοιμη μελέτη τοποθέτησης πλαστικού χλοοτάπητα κατατεθειμένη στη ΓΓΑ.
Δύο χρονιές η ομάδα του Μύτικα ανέβηκε στην Α’ κατηγορία και δήλωσε άρνηση να αγωνιστεί εξ αιτίας της έλλειψης γηπέδου με χόρτο, όμως αυτό είναι το λιγότερο. Σε μία περιοχή που από την Άνοιξη έως το πέρας του Καλοκαιριού έχουμε μεγάλη αύξηση του πληθυσμού, με υποδομές στον τουρισμό να είναι σε εξέλιξη και σε φάση κατασκευής, με εξαιρετικές προοπτικές για τουριστική ανάπτυξη, ένα γήπεδο με χόρτο επιβάλλεται να γίνει ώστε να προσφέρει στον αθλητισμό και στον πολιτισμό της περιοχής. Αναμένουμε λοιπόν να δούμε αυτά που πληροφορούμαστε στα λόγια να γίνουν και πράξεις και φυσικά μιλάμε να δούμε επίσημα το γήπεδο του Μύτικα να εντάσσεται στο πρόγραμμα της ΓΓΑ και πολύ περισσότερο να δούμε έναρξη εργασιών σύντομα.
mytikaspress.gr