ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΚαθήλωσε ο Ιαβέρης σε εκδήλωση στο Μεσολόγγι (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Καθήλωσε ο Ιαβέρης σε εκδήλωση στο Μεσολόγγι (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Καθήλωσε ο Ιαβέρης σε εκδήλωση στο Μεσολόγγι (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Εντυπωσίασε αλλά κυρίως προβλημάτισε, ο γνωστός σε όλους, οδηγός αγώνων, Ιαβέρης, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μεσολόγγι όπου ήταν βασικός ομιλητής.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Ασφαλιστικό Γραφείο Κων/νος Κότσαλος και ο Τάσος Μαρκουΐζος (Ιαβέρης) κλήθηκε να μιλήσει για την οδική ασφάλεια. Με τον δικό του τρόπο ανέπτυξε το θέμα προβληματίζοντας όλους τους παραβρισκόμενους για τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε στον δρόμο. Ως ένας από τους καλύτερους οδηγούς αγώνων που πέρασε ποτέ και χαρακτηρίστηκε ο ταχύτερος Έλληνας οδηγός, κατέθεσε την εμπειρία και τις γνώσεις του σχετικά με το αυτοκίνητο και το δίκυκλο και τον τρόπο που τα χρησιμοποιούμε προκειμένου να δείξει την μεγάλη σημασία του τρόπου που τα χειριζόμαστε, χαρακτηρίζοντάς τα «φονικά όπλα», αν βρίσκονται σε χέρια απρόσεκτων ή ασυνείδητων οδηγών. Μίλησε για τους χιλιάδες νεκρούς και τραυματίες της ασφάλτου, αλλά και για το τι πρέπει όλοι να κάνουμε για να επιστρέφουμε κάθε βράδυ στο σπίτι μας κοντά στους αγαπημένους μας ανθρώπους.

Ήταν ο πρώτος (από το 1994) που διοργάνωσε Σεμινάρια Οδικής Συμπεριφοράς, με διαλέξεις και ομιλίες πλήρως αφιλοκερδώς και ανιδιοτελώς σε όλη την Ελλάδα, με αποδέκτες χιλιάδες Ελληνόπουλα στον στρατό, αεροπορία, ναυτικό, γυμνάσια, λύκεια, ΤΕΙ, ΑΕΙ, σχολές Ικάρων, Ν. δοκίμων, Ευελπίδων, υπαξιωματικών, σε δήμους, κοινότητες, νομαρχίες. Ιδρύματα αιμοδοσίας, παιδιών, καθώς και σε νέους οδηγούς αγώνων και γενικά προς όλους τους Έλληνες. Ο Ιαβέρης αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο για την οδική ασφάλεια και πρέπει να αξιοποιηθεί και από τα σχολεία του Μεσολογγίου. Το γεγονός ότι το Μεσολόγγι είναι μια ποδηλατούπολη όλοι πρέπει να ακούσουν πως πρέπει να συμπεριφέρονται για να συνυπάρχουν στο δρόμο, χωρίς ατυχήματα, αυτοκίνητα και ποδήλατα.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Γιάννης Νταλαχάνης, η Διοικήτρια της Τροχαίας, Ελένη Βούρβαχη, ο δήμαρχος Κώστας Λύρος, οι αντιδήμαρχοι Νίκος Καραπάνος και Αντώνης Αλετράς, μαθητές σχολείων και αρκετός κόσμος.

aixmi-news.gr – Βάσω Βήττα

Αγρίνιο: Παρουσιάζεται το βιβλίο «Εφαρμοσμένη σοφοθεραπευτική»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr