Κατερίνα Κιτσάκη στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8»: Η ιστορία γράφεται από τους παρόντες (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Κρίσιμα θέματα για την ανάπτυξη της Αιτωλοακαρνανίας αλλά και την πορεία του Κινήματος Αλλαγής έθιξε στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή ‘’Προσώπων… Έργα’’, του Σωκράτη Τσόμπου στον ‘’Δυτικά FM 92,8’’ η υποψήφια Βουλευτής Κατερίνα Αθαν. Κιτσάκη.

Μιλώντας για την υποψηφιότητά της η κ. Κιτσάκη είπε πως: ‘’Η πολιτική για μένα, δεν είναι επάγγελμα. Επάγγελμα και δεύτερη φύση μου, είναι η μάχιμη δικηγορία, εκεί έχω 20 χρόνια ένσημα. Δεν ασχολούμαι με την πολιτική για να εξαργυρώσω, αλλά για να προσφέρω στον τόπο μου με όλες μου τις δυνάμεις.

Στον αγώνα για προάσπιση του Δικαίου, δεν υπάρχουν χρώματα. Το ίδιο πιστεύω και για τον τόπο μας. Ενωμένοι, με σχέδιο και γνώση, οφείλουμε να βελτιώσουμε την Αιτωλοακαρνανία και να της δώσουμε την θέση που αξίζει’’.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η κ. Κιτσάκη υπογράμμισε: ‘’Η περιοχή μας, δεν μπορεί να είναι ουραγός των εξελίξεων. Θα δώσω την μάχη από εδώ, πριν και μετά τις εκλογές, δεν θα χρησιμοποιήσω την πολιτική ως εισιτήριο για προσωπικές φιλοδοξίες, αλλά ως εργαλείο για να πάει .

Παραμένοντας σταθερή και συνεπής στην πολιτική μου διαδρομή αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόσκληση και να είμαι υποψήφια βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στις επερχόμενες εθνικές εκλογές στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Ευχαριστώ την Πρόεδρο Φώφη Γεννηματά για την τιμητική πρόταση που μου απηύθυνε και καλωσορίζω σε αυτόν τον αγώνα και τους υπόλοιπους συνυποψήφιους, ευχόμενη καλή μας επιτυχία.

Το επόμενο διάστημα, όλοι μαζί, θα προσπαθήσουμε να μεταφέρουμε την ολοκληρωμένη πρόταση της παράταξής μας, το «Σχέδιο Ελλάδα», στους πολίτες και ιδιαίτερα στη νέα γενιά, ζητώντας τους να μας εμπιστευτούν.

Να εμπιστευτούν την παράταξη που κράτησε υπεύθυνη στάση σε όλη την περίοδο της κρίσης και έχει αποδείξει διαχρονικά ότι διαθέτει την ικανότητα να κυβερνά με όραμα, αποτελεσματικότητα και προοπτική, να ενώνει τους Έλληνες και να προωθεί την κατοχύρωση προοδευτικών θεσμών και τη Δημοκρατία.

Γνωρίζω ότι ο δρόμος είναι δύσκολος, όμως δεσμεύομαι ότι θα δώσω αυτή την μάχη με αίσθημα ευθύνης, χωρίς καμία απολύτως έκπτωση από τις αρχές και την ηθική μου και με την ακλόνητη πίστη ότι μπορούμε να δώσουμε στον Τόπο μας την θέση που του αξίζει και να διασφαλίσουμε το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια όλων των συμπολιτών μας.’’.