Κατερίνα Καινούργιου – Νάσος Αναστασόπουλος: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που χώρισαν! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Σαν “βόμβα” έσκασε η είδηση πως η Κατερίνα Καινούργιου και ο Νάσος Αναστασόπουλος έβαλαν οριστικό τέλος στην σχέση τους. Ο έρωτας τους κράτησε μόλις 6 μήνες και έδειχναν κάθε ημέρα τρελά ερωτευμένοι ο ένας για τον άλλον.

Ξαφνικά μια ημέρα, έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον και διέγραψαν όλες τις κοινές φωτογραφίες τους στα social media. Στον χωρισμό τους δεν υπήρξαν εντάσεις και τσακωμοί, ενώ κανένας από τους δυο δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής κάποια δήλωση. Ποιος είναι όμως ο λόγος του χωρισμούς τους;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, η πρώτη αιτία ήταν η απόσταση. Και οι δύο έχουν πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και κάθε εβδομάδα έπρεπε να εκμηδενίζουν την μεταξύ τους απόσταση, καθώς εκείνος δραστηριοποιείται στον τομέα των οικονομικών στο Λουξεμβούργο. Όταν ο Νάσος, δεν μπορούσε να ταξιδέψει στην Ελλάδα, η Κατερίνα ήταν εκείνη που μετά την εκπομπή της, έπαιρνε το πρώτο αεροπλάνο για να βρεθεί κοντά του.

Η δεύτερη αιτία του χωρισμού τους ήταν η διαφορά ηλικίας. Υπήρξαν αντιδράσεις από το οικογενειακό τους περιβάλλον και πίστευαν ότι αυτή η σχέση δεν θα οδηγήσει πουθενά, καθώς μπορεί εκείνος να χτίζει τον επαγγελματικό του προσανατολισμό, ωστόσο, είναι απερίσπαστος από ευθύνες.

«Κανένας μας δεν ήταν σύμφωνος για αυτή την σχέση βλέποντας τις μεγάλες διαφορές που τους χωρίζουν», λένε στο Youweekly.gr στενοί φίλοι του ζευγαριού, υποστηρίζοντας μάλιστα, ότι δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο επανασύνδεσης τους.

youweekly.gr

Ζησάκης:» Άγγιξα την κόκκινη γραμμή με τα πάθη μου» (VIDEO)