Κατέκτησε το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΒΔΕ η ΑΛΦΑ 93

Κατέκτησε το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΒΔΕ η ΑΛΦΑ 93. Οι παίδες της ΑΛΦΑ 93 ήταν οι νικητές του μεγάλου τελικού Παίδων της ΕΣΚΑΒΔΕ, κερδίζοντας με 51-47 το αντίστοιχο τμήμα του Πρωτέα Ηγουμενίτσας. Στον αγώνα που έγινε στη Λευκάδα αργά το απόγευμα του Σαββάτου (31/3), οι παίδες της Αγρινιώτικης ομάδας είχαν τον έλεγχο από το πρώτο λεπτό και διατήρησαν διαφορά ασφαλείας μέχρι το τέλος. Ο Πρωτέας προσπαθούσε ν΄ αντιδράσει, μείωσε κάποια στιγμή στους δύο πόντους, αλλά οι παίκτες του Ντίνου Καραπιπέρη είχαν ψυχραιμία στις επιλογές τους και σήκωσαν τελικά το Πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδας.

Οι δύο ομάδες ήταν γενικά κοντά στο σκορ, ωστόσο οι Αγρινιώτες είχαν «το πάνω χέρι» σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Με πρωταγωνιστή τον Καρκαμπούνα, που πέτυχε 18 πόντους, η ΑΛΦΑ έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, γνωρίζοντας την αποθέωση από γονείς και φίλους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιδικό κατέκτησε αήττητο το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΒΔΕ και προκρίθηκε στη Β΄ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων της ΕΟΚ, που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη από 11 έως 15 Απριλίου. Όλοι οι παίκτες της ΑΛΦΑ έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στο παρκέ και βοήθησαν τα μέγιστα, ο καθένας από την πλευρά του, για την τελική έκβαση του αγώνα, όπως γινόταν φέτος σε κάθε τους παιχνίδι… Το πνεύμα σύπνοιας και ομαδικότητας ήταν που οδήγησε την ομάδα αυτή στην κατάκτηση, δείχνοντας την καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του Αγρινιώτικου Συλλόγου, αλλά και ότι το μέλλον αυτών των παιδιών είναι ευοίωνο από κάθε άποψη!

ΕΣΚΑΒΔΕ: Πρωταθλήτρια κορασίδων η ομάδα του Πήγασου Αγρινίου