Κατατέθηκαν 40% περισσότερες πινακίδες κυκλοφορίας στο Αγρίνιο!

  • Κατακόρυφη αύξηση
  • Αριθμός – ρεκόρ

Περισσότερες πινακίδες κυκλοφορίας από ποτέ κατατέθηκαν το 2017 στη ΔΟΥ Αγρινίου, με την αύξηση να αγγίζει το 40% αποτελώντας ποσοστό ρεκόρ! Οι φορολογούμενοι έκαναν το κάθε τι για να απαλλαγούν από το υψηλό κόστος των τελών. Στα γκισέ της ΔΟΥ, η οποία αφορά τους φορολογούμενους των Δήμων Αγρινίου, Θέρμου, Αμφιλοχίας και Ακτίου – Βόνιτσας, κατατέθηκαν περίπου 2.900 πινακίδες κυκλοφορίες, ενώ το 2016 είχαν κατατεθεί περίπου 2.000 πινακίδες!

Η κατάθεση των πινακίδων «πύκνωσε» τις τελευταίες ημέρες του έτους και γι’ αυτό λειτουργούσε και δεύτερο γραφείο στην Εφορία, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Το πιο χαρακτηριστικό πάντως σημείο, ήταν το 2017 οι ιδιοκτήτες οχημάτων, κατέθεταν πινακίδες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, κάτι που δεν είχε παρατηρηθεί στο παρελθόν σε τόσο μεγάλη συχνότητα!

Στο Αγρίνιο το 2013 κατατέθηκαν 1.860 πινακίδες. Το 2014, 579 λιγότερες, ενώ το 2016 η απόκλιση δεν είχε μεγάλες διαφορές. Σύμφωνα με δεδομένα των περασμένων ετών το 83% των κατατεθειμένων πινακίδων αφορούσαν αυτοκίνητα με κινητήρες έως και 1.800 κυβικά.

Κων/νος Χονδρός για την εφημερίδα «Συνείδηση» 

Διήμερο σεμινάριο για τον τραυλισμό από την ΕΛΕΠΑΠ