Καταπέλτης ο Εισαγγελέας στη Δυτική Ελλάδα για τους κατηγορούμενους στην υπόθεση δολοφονίας του Μπακάρι Χέντερσον -Τι καταδίκες πρότεινε

Καταπέλτης ο εισαγγελέας στη δική για τη δολοφονία του Μπακάρι Χέντερσον. Ο εισαγγελικός λειτουργός , σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, στην πρότασή του καταλόγισε ανθρωποκτόνα πρόθεση στους περισσότερους κατηγορουμένους. Ενώ ζήτησε και την ποινική δίωξη και άλλων για την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο!

mpakari-xendersonΒαρύς ο πέλεκυς «έπεσε» για τον 1ο, 5ο,6ο,7ο,8ο και 9ο από τους κατηγορουμένους, καθώς ο εισαγγελέας ζητά στην πρότασή του να καταδικαστούν για ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού σε ήρεμη ψυχική κατάσταση! Για τον 2ο από τους κατηγορουμένους πρότεινε την καταδίκη του για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Για τον 3ο και 4ο από τους κατηγορουμένους πρότεινε καταδίκη για απλή σωματική βλάβη. Σημειώνεται ότι ο μεγαλύτερος από τους κατηγορουμένους είναι 34 ετών , ενώ ο μικρότερος, μόλις 19 ετών!

Παράλληλα ο Εισαγγελέας ζήτησε να διωχθεί ποινικά ο ιδιοκτήτης του μπαρ στον Λαγανά Ζακύνθου, όπου και ξεκίνησε το επεισόδιο, που κατέληξε στον φόνο του 22χρονου αμερικανού. Η ποινική δίωξη , όπως σημείωσε, να αφορά απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία, ψευδορκία και οπλοχρησία.

Τέλος ο Εισαγγελικός Λειτουργός πρότεινε και την ποινική δίωξη σε έναν από τους μπάρμαν του καταστήματος για ψευδορκία και οπλοχρησία!

tempo24.gr 

henderson-family-trial

mpakari-xenderson

Σεισμός – Ζάκυνθος: Αναμένεται και άλλος πιο ισχυρός μετασεισμός