Καταγγελία από το Σωματείο Τεχνικών Ηλεκτρισμού Αιτωλοακαρνανίας για μη καταβολή δεδουλευμένων

Το Σωματείο Τεχνικών Ηλεκτρισμού Αιτωλοακαρνανίας εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου: 

Καταγγέλλουμε τις μεθοδεύσεις  και πρακτικές της εταιρείας «ΤΟΞΟΤΗΣ Α.Ε.», συμφερόντων Καλογρίτσα, που  αναλαμβάνει εργολαβίες του ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή της Αιτωλ/νίας  ΑΓΡΙΝΙΟ, για τη μη καταβολή δεδουλευμένων προς τους εργαζόμενους  από τον Οκτώβριο  του 2017, που  πλέον αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.

Καλούμε  τους συναδέλφους που εργάζονται στην εταιρεία  και είναι μέλη του σωματείου μας να μη φοβηθούν, να μην παραιτηθούν  από τις ζωές τους. Καμιά δυσκολία να μη  γονατίσει κανέναν. Τώρα είναι η ώρα να πάρει ο κάθε συνάδελφος την υπόθεση για τη ζωή του στα χέρια του. Να παλέψει για να επιβάλει το δίκιο της τάξης μας, της εργατικής τάξης, με καλή οργάνωση στο χώρο δουλειάς , συσπείρωση στα σωματεία  και το ταξικό κίνημα. Για εφαρμογή  Σ.Σ.Ε. , μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, εργασιακά δικαιώματα.

Καλούμε  και εμείς από τη πλευρά μας  την Ομοσπονδία  του κλάδου να συγκαλέσει άμεσα Δ.Σ και να αποφασίσει τις αγωνιστικές  πρωτοβουλίες  που επιβάλλονται  ώστε να φρενάρουμε την επιθετικότητα  της εργοδοσίας  σε όλες της επιχειρήσεις της χώρας.

Έμφαση στην έρευνα και την καινοτομία δίνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας