Κινηματογραφική καταδίωξη στο Αγρίνιο – Σύλληψη στο Σχίνο

Νεότερη ενημέρωση Τετάρτη (23/1):  

Η σύλληψη του 18χρονου που φέρεται να κινούνταν επικίνδυνα εντός του αστικού ιστού έγινε από την ομάδα ΔΙΑΣ. Ο οδηγός του αυτοκινήτου παραβίασε φανάρι και αμέσως μετά δεν σταμάτησε σε σήμα της αστυνομίας, ενώ κατά την καταδίωξη παραβίασε πλήθος από φωτεινούς σηματοδότες και επιχείρησε ανεπιτυχώς να να ανατρέψει τις μοτοσυκλέτες της ομάδας ΔΙΑΣ. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του συλληφθέντα, του ενός από τα δύο άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, είναι για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών και για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Πρώτη ενημέρωση:

Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα Τρίτη (22/1) περίπου στη 13.00 το μεσημέρι στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Αγρινίου, της Αγίας Τριάδας, της Περιμετρικής Οδού και εκτός Αγρινίου, στην περιοχή της Καμαρούλας και του Σχίνου!

Η αστυνομία καταδίωκε αυτοκίνητο μάρκας Peugeot με δύο επιβαίνοντες. Ο οδηγός έπεσε πάνω σε σταθμευμένο αγροτικό και δίκυκλο, ακριβώς απέναντι από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου, και εξαφανίσθηκε προς την οδό Μακρή και την περιμετρική οδό.

Στην καταδίωξη συμμετείχαν περιπολικά και μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη το ένα από τα δύο άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο και αναζητείται το δεύτερο άτομο.

Το όχημα πιθανότατα δεν σταμάτησε σε σήμα της αστυνομίας, ενώ φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες ένας εκ των δύο που επέβαιναν στο αυτοκίνητο είναι γνώριμος της αστυνομίας.

Ταυτοποιήθηκαν οι τρεις δράστες για τον ξυλοδαρμό του Τζήλου!