Καταδικάζει τα επεισόδια στην Ναύπακτο η ΑΕΜ

Με ανακοίνωση της η διοίκηση της ΑΕ Μεσολογγίου καταδικάζει τα σοβαρά  επεισόδια που έγιναν στο Παπαχαραλάμπειο στάδιο της Ναυπάκτου. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: 

“Το Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Μεσολογγίου μετά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες για σωτηρία της ομάδος τον περασμένο Αύγουστο και αφού την περασμένη Τετάρτη κατάφερε να βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, καταδικάζει τα επεισόδια τα οποία συνέβησαν στο γήπεδο του Ναυπακτιακού Αστέρα.

Καταδικάζει τους υπεύθυνους οι οποίοι, χωρίς συγκεκριμένο πλάνο, οδήγησαν στη μη ομαλή προσέλευση και τοποθέτηση των φιλάθλων της ομάδος μας εντός του γηπέδου, με τα γνωστά αποτελέσματα.

Δηλώνει ότι δεν θα ανεχτεί οποιαδήποτε συμπεριφορά που θα καταδικάσει τα όνειρά μας, που θα καταδικάσει την ομάδα στο να μην πετύχει τους στόχους της και θα αμαυρώσει την ιστορία της.

Θέλει να ευχαριστήσει τους υγιείς φιλάθλους της που την ακολουθούν σε κάθε παιχνίδι και παράλληλα να τους ζητήσει συγνώμη.

Τέλος εύχεται καλή ανάρρωση στο μέλος του Δ.Σ. και ταμία της Ανδρέα Δημάκη.”

episodia-nafpaktos-podosfairo

 

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας το Στρατηγικό Σχέδιο Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Αιτωλικού