Ν. Καραπάνος: «Μιλάμε με έργα, όχι με λόγια»! Στολίδι το Δ.Α.Κ. Μεσολογγίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ + VIDEO)

Έτοιμα τα νέα γήπεδα τένις, 2 γήπεδα μπάσκετ και βόλευε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Μεσολογγίου τα οποία θα παραδοθούν στο κοινό την επόμενη εβδομάδα. Ήδη όπως μας είπε ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Μεσολογγίου κ. Τάσος Σκαρμούτσος έχουν καθοριστεί οι ώρες που ζήτησαν οι σύλλογοι και οι ώρες για το κοινό.

Παραδίδουμε τα έργα το οποία είχαμε υποσχεθεί από την αρχή της θητείας μας, έργα για τα παιδιά μας, έργα για τους δημότες μας τόνισε ο δήμαρχος Μεσολογγίου κ. Νίκος Καραπάνος. Εξέφρασε την απορία του για πιο λόγο κάποιοι κατέκριναν την κατασκευή των νέων γηπέδων αλλά και την κατασκευή του κολυμβητηρίου για την οποία θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις σύντομα. Όλοι μαζί πρέπει να δουλέψουμε για το καλό του Δήμου και να αφήσουμε στην άκρη τις όποιες προσωπικές αντιπαραθέσεις. Ευχαρίστησε τους συνεργάτες του , το προσωπικό , τον κ. Τάσο Σκαρμούτσο και τον εθελοντή έφορο αθλητισμού κ. Γιάννη Δελαπόρτα ο οποίος προανήγγειλε εκδήλωση για την ομάδα Blue Rebels που θα πραγματοποιηθεί στο Τρικούπειο Πολιτιστικό κέντρο Μεσολογγίου.

Δείτε αναλυτικά τι είπαν στην κάμερα του Onairnews ο Δήμαρχος Μεσολογγίου κ. Νίκος Καραπάνος, ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Μεσολογγίου κ.Τάσος Σκαρμούτσος και ο κ. Γιάννης Δελαπόρτας.

7gipeda_messolongi

1gipeda_messolongi

2gipeda_messolongi

4gipeda_messolongi

6gipeda_messolongi

Ψήφισμα από τον Δήμο Ναυπακτίας για τον θάνατο του Wasilli Lepanto και του Ιωάννη Ξύκη