Καλλιτεχνοχώρι – Βιωματικό σεμινάριο με τίτλο: «Η Φωνή – Πως λειτουργεί, πώς διαταράσσεται και πως διατηρείται υγιής»

Κόστος σεμιναρίου: 15 ευρώ

              Διάρκεια: 6.00 – 8.00 μ.μ (ημέρα Σάββατο 24/11/2018)

              Για δηλώσεις συμμετοχής: Καλλιτεχνοχώρι: Θυσίας 9 (Αγ. Τριάδα) / τηλ. 26410 25825  Τσιρώνη Μαίρη

θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Απευθύνεται σε άτομα που έχουν αυξημένες απαιτήσεις φωνής λόγω επαγγέλματος (δασκάλους, νηπιαγωγούς, τραγουδιστές, ηθοποιούς, εμψυχωτές, δημοσιογράφους, κλπ) σε άτομα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες με τη χρήση της φωνής τους, (βραχνάδα, κόπωση, όζους κλπ) και γενικά σε όποιον θέλει να μάθει να χρησιμοποιεί με ασφάλεια τη φωνή του στην καθημερινότητά του.

Περιγραφή:

Μέσα από βιωματικές ασκήσεις αποκαλύπτουμε τους μηχανισμούς της φωνής. Μαθαίνοντας την δομή και τη μηχανική λειτουργία του φωνητικού μηχανισμού, αποκτούμε συνειδητό έλεγχο πάνω του! Εκπαιδευόμαστε στο να εντοπίζουμε τα σημεία στο σώμα μας στα οποία υπάρχουν εντάσεις και προκαλούν δυσκολίες στην παραγωγή της φωνής, αλλά και πως να επαναφέρουμε την ισορροπία στη λειτουργία τους. Αναγνωρίζουμε τα συνηθέστερα αίτια αλλά και τις ευρύτερες συνθήκες οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν δυσφωνία και μαθαίνουμε τρόπους με τους οποίους μπορούμε να προφυλάξουμε τη φωνή μας και να την διατηρήσουμε υγιή.

Βιογραφικό: (Σύντομο)

Η Ολυμπία Καραγκούνη είναι Λογοθεραπεύτρια, απόφοιτος του τμήματος Λογοθεραπείας του ΑΤΕΙ Πατρών. Κατά την 10ετή κλινική της εμπειρία έχει εργαστεί σε ιδιωτικά κέντρα ειδικών θεραπειών για παιδιά με αναπτυξιακές διαταραχές και κέντρα αποκατάστασης στην πόλη της Αθήνας. Έχει εκπαιδευτεί στην αποκατάσταση πληθώρας διαταραχών λόγου σε παιδιά και ενήλικες, με επιπλέον εκπαίδευση πάνω στις διαταραχές κατάποσης έπειτα από Αγγειακά Εγκεφαλικά Επεισόδια ή Κρανιο-Εγκεφαλικές Κακώσεις. Επιπλέον, είναι εξειδικευμένη στην αποκατάσταση διαταραχών Φώνησης και πιστοποιημένη Φωνοθεραπεύτρια της μεθόδου IVT. Από το 2012 ιδιωτεύει στην πόλη του Αγρινίου και είναι ιδιοκτήτρια και επιστημονική υπεύθυνη του Κέντρου Ειδικών Θεραπειών «ΛΟΓΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ».

 

kallitexnoxori1

sdsdf

Σοκ στην Πάλαιρο: Νεκρός Άγγλος μετά από πτώση από μπαλκόνι!