Κάλεσμα για την κινητοποίηση της Παρασκευής στο Νοσοκομείο Αγρίνιο (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ψηλά στην ατζέντα του έχει βάλει το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου την κινητοποίηση της Παρασκευής στο νοσοκομείο Αγρινίου, τόσο για τις ελλείψεις που διαθέτει, όσο και για την υγεία γενικότερα. «Θέλουμε παροχές υγείας που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες. Διεκδικούμε και απαιτούμε για το λαό» τόνισε ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Μιχάλης Κατσιγιάννης δίνοντας το στίγμα της συνέντευξης τύπου που παραχωρήθηκε νωρίτερα το απόγευμα στο ΕΚΑ για την κινητοποίηση της ερχόμενης Παρασκευής στο νοσοκομείο.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης παρέστησαν και τοποθετήθηκαν ο Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Δημήτρης Δήμας, ο Πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων Γιώργος Ντουντούμης και ο Γενικός Γραμματέας του σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιτωλοακαρνανίας Μιχάλης Κωνσταντίνου, ενώ παρέστη και η Πρόεδρος του Σωματείου Καθαριστριών – Καθαριστών Σοφία Σαμαντά.

Αναφερόμενοι εκτενώς στα προβλήματα της υγείας και στα προβλήματα του νοσοκομείου Αγρινίου τόνισε ο κ. Κατσιγιάννης «ενώ θα έπρεπε η παθολογική κλινική του νοσοκομείου να έχει τουλάχιστον 8 γιατρούς διαθέτει 5 και δεν μπορούν να ανταποκριθούν. Το ΕΚΑ θέλει κοινή δράση για να αντιπαλέψει αυτή την πολιτική». Ο κ. Δήμας τόνισε: «διεκδικούμε να σταματήσει η απαξίωση της υγείας, την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου και τις μόνιμες προσλήψεις. Η συγκυβέρνηση, η 6η ΥΠΕ και η Διοίκηση του νοσοκομείου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την κατάσταση».

Ο κ. Κωνσταντίνου προανήγγειλε την κινητοποίηση των συνταξιούχων την Πέμπτη 14/6 στον πεζόδρομο της Χαριλάου Τρικούπη στις 10.00 και ο κ. Ντουντούμης απεύθυνε κάλεσμα για συμμετοχή στην κινητοποίηση για την υγεία στο νοσοκομείο.

eka (2)

eka (3)
(από αριστερά) ο Μιχάλης Κωνσταντίνου, η Σοφία Σαμαντά, ο Μιχάλης Κατσιγιάννης, ο Δημήτρης Δήμας και ο Γιώργος Ντουντούμης  

eka (1)

Ανατροπή αυτοκινήτου στη Βόνιτσα – Στο Νοσοκομείο η 58χρονη οδηγός του!