Κάλεσμα του ΕΠΑΜ για κινητοποίηση στο Ειρηνοδικείο Αγρινίου

Το ΕΠΑΜ Αγρινίου εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με την παρουσία στο Ειρηνοδικείο για τους πλειστηριασμούς. Το δελτίο τύπου έχει ως εξής:  

«Δυναμικό παρόν την Τετάρτη 10/1/2018 στα Ειρηνοδικεία. Την ίδια μέρα καταθέτουν και το νόμο που θα βγάζει στο σφυρί ακίνητα για χρέη πάνω από 500€. Εμπρός για την δική μας αξιολόγηση! Οι προγραμματισμένοι φυσικοί και ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ακινήτων εκατοντάδων Ελλήνων αυτήν την εβδομάδα και την επόμενη είναι πλέον γεγονός. Αυτοί είναι οι πλειστηριασμοί, που οι Θεσμοί της Μαφίας θέτουν ως προϋπόθεση για να εκταμιεύσουν την δόση γι΄ αυτό και ζητούν την συμμόρφωσή μας !

Ας «συμμορφωθούμε» λοιπόν και ας το δείξουμε με την παρουσία μας την Τετάρτη στα ειρηνοδικεία. Την ίδια ημέρα μάλιστα ΤΕΤΑΡΤΗ 10-1-2018 αναμένεται και η κατάθεση του πολυνομοσχεδίου που θα επιτρέπει στην εφορία να βγάζει στο σφυρί ακίνητα για χρέη πάνω από 500 ευρώ.

Ζούμε πρωτόγνωρες και ιστορικές ημέρες. Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών όμως τώρα, περισσότερο από ποτέ, γράφει την δική του ιστορία

Σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για χιλιάδες συμπατριώτες μας, σας καλούμε να δυναμώσετε με την παρουσία σας την διαδήλωση μας την Τετάρτη 10-1-2018 3.30 στα Ειρηνοδικεία.

Προσδοκώντας στην δυνατότερη συμμετοχή

Την Τετάρτη 10/01/2018, όλοι στα Ειρηνοδικεία στις 3.30 μμ

Ο Αγώνας συνεχίζεται με όσους δεν καταθέτουν τα όπλα!!!

Η δική μας παρουσία στα ειρηνοδικεία είναι η εγγύηση ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να εκποιηθεί η ιδιωτική μας περιουσία για ένα παράνομο και απεχθές χρέος.

Ότι θα μπορέσουν να επιβάλλουν το άδικο στο δίκαιο.

ΟΛΟΙ ΜΑΣ Σ΄ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΑΝΕΝΔΟΤΟ

Να γίνει αλήθεια το σύνθημα ‘’ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ’’

Θέλει Αρετή και Τόλμη , Θάρρος Κουράγιο και Ελπίδα
για να πάρουμε πίσω Σπίτι Δουλειά και ΠΑΤΡΊΔΑ»

Δυτική Ελλάδα: «Επιχειρούμε έξω» – Ανοίγει στις 18 Ιανουαρίου το νέο πρόγραμμα