Κάλεσμα από το ΕΠΑΜ για παρουσία όλων στα Ειρηνοδικεία Αγρινίου και Ναυπάκτου

Η Τ.Ε. Ε.ΠΑ.Μ. Αγρινίου εξέδωσε το ακόλουθο κάλεσμα –  δελτίο τύπου, μέσω του οποίου προσκαλεί όλους τους πολίτες στα Ειρηνοδικεία κατά των πλειστηριασμών. Το δελτίο τύπου έχει ως εξής: 

«Τη Δευτέρα 15/1/2018 Ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο που εκτός των άλλων προβλέπει και ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς ακινήτων για χρέη πάνω από 500€ που είναι προβλεπόμενο για την 3η Αξιολόγηση.

Εμπρός για την δική μας αξιολόγηση !

Οι προγραμματισμένοι φυσικοί και ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ακινήτων εκατοντάδων Ελλήνων αυτήν την εβδομάδα και την επόμενη είναι πλέον γεγονός. Αυτοί είναι οι πλειστηριασμοί, που οι Θεσμοί της Μαφίας θέτουν ως προϋπόθεση για να εκταμιεύσουν την δόση γι΄ αυτό και ζητούν την συμμόρφωσή μας !

Ας «συμμορφωθούμε» λοιπόν και ας το δείξουμε με την παρουσία μας την Τετάρτη στα ειρηνοδικεία..

Ζούμε πρωτόγνωρες και ιστορικές ημέρες. Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών όμως τώρα, περισσότερο από ποτέ, γράφει την δική του ιστορία

Σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για χιλιάδες συμπατριώτες μας, σας καλούμε να δυναμώσετε με την παρουσία σας την διαδήλωσή μας την Τετάρτη 24-1-2018 3.30 στα Ειρηνοδικεία όχι μόνο για να αποτρέψουμε τους πλειστηριασμούς, αλλά και για να κάνουμε γνωστό σε όλους ότι μετά την απελευθέρωση από τη Νέα Κατοχή όσες περιουσίες χάθηκαν ή θα χαθούν από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, θα επανέλθουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους με συντακτική πράξη.

Προσδοκώντας στην δυνατότερη συμμετοχή

Την Τετάρτη 24/01/2018, όλοι στα Ειρηνοδικεία στις 3.30 μμ

Ο Αγώνας συνεχίζεται με όσους δεν καταθέτουν τα όπλα!!!

Η δική μας παρουσία στα ειρηνοδικεία είναι η εγγύηση ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να εκποιηθεί η ιδιωτική μας περιουσία για ένα παράνομο και απεχθές χρέος.

Ότι θα μπορέσουν να επιβάλλουν το άδικο στο δίκαιο.

ΟΛΟΙ ΜΑΣ Σ΄ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΑΝΕΝΔΟΤΟ

Να γίνει αλήθεια το σύνθημα ‘’ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ’’

Θέλει Αρετή και Τόλμη , Θάρρος Κουράγιο και Ελπίδα
για να πάρουμε πίσω Σπίτι Δουλειά και ΠΑΤΡΊΔΑ

Την Τετάρτη 24/01/2018 σε όλα τα Ειρηνοδικεία της Ελλάδας και για τον Νομό μας στα Ειρηνοδικεία Αγρινίου, και Ναυπάκτου». 

Στην Παπαστράτειο βιβλιοθήκη κάθε μήνα έχουμε…θέμα!