Στο Καλέντζι άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Απ. Κατσιφάρας – «Συνεχίζουμε στον δρόμο της αποτελεσματικότητας» (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ + VIDEO)

Στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Γεωργίου Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» Απόστολος Κατσιφάρας.

Αμέσως μετά ο κ. Κατσιφάρας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Συνεχίζουμε στον δρόμο της αποτελεσματικότητας, της εντιμότητας και την ευθύνης. Συνεχίζουμε το έργο αναδημιουργίας της Δυτικής Ελλάδας, με δύναμη μας την στήριξη των συμπολιτών μας, το καθαρό μας έργο και τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό μας για την επόμενη μέρα.

Οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας εμπιστεύονται τον συνδυασμό μας, εμπιστεύονται το έργο μας. Εκτιμούν την διαδρομή μας και είναι κοντά μας. Και εμείς είμαστε δίπλα τους. Η Αυτοδιοίκηση είναι αυτή που μπορεί να δώσει απαντήσεις στο αύριο, στα προβλήματα των πολιτών. Ο συνδυασμός μας έχει και έργο, και όραμα, και θέσεις και καθαρότητα» . 

Απόστολος Κατσιφάρας – Δικαίωμα στη Πρόοδο | Στο Καλέντζι ψήφισε ο Περιφερειάρχης (26/5/2019)

Στο Καλέντζι Αχαΐας άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Apostolos Katsifaras / Απόστολος Κατσιφάρας, Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής του συνδυασμού « Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο».🎞️ https://youtu.be/4xlOmts2PdQ#⃣ #noiazomaste #ApostolosKatsifaras #DikaiomaStinProodo #νοιαζόμαστε #ΑπόστολοςΚατσιφάρας #ΔικαίωμαΣτηνΠρόοδο

Gepostet von Apostolos Katsifaras am Sonntag, 26. Mai 2019

Σοκ στην Κόρινθο: Άνδρας έχασε τη ζωή του την ώρα που ψήφιζε (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)