ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιο«Καλάθια ανθρωπιάς» από τους μαθητές του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

«Καλάθια ανθρωπιάς» από τους μαθητές του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

«Καλάθια ανθρωπιάς» από τους μαθητές του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου, σε συνεργασία με τους διδάσκοντες γυμναστές, διοργάνωσε την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, τον 1ο Φιλικό Αγώνα Μπάσκετ, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων και ειδών πρώτης ανάγκης για το σπίτι «To Χαμόγελο του Παιδιού», που εδρεύει στην πόλη μας.

Ο προαύλιος χώρος του σχολείου μετατράπηκε σε «αγωνιστικό παρκέ» με τους μικρούς μπασκετμπολίστες να δίνουν το καλύτερο εαυτό τους για να σκοράρουν καλάθια αγάπης και αλληλεγγύης. Τον αγώνα απογείωσαν οι μαθήτριες του σχολείου που σε ρόλο «cheerleader» ξεσήκωσαν το κοινό με τις χορογραφίες που είχαν ετοιμάσει. Πλάι στους μαθητές στέκονταν οι γονείς και οι γυμναστές τους που ΜΑΖΙ έδωσαν ένα μάθημα ζωής για την αξία της κοινωνικής συνεισφοράς.

Εκ μέρους του Συλλόγου ένα μεγάλο δημόσιο «ευχαριστώ» σε όλους τους εργαζόμενους από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στην κ. Κωνσταντίνα Παπαθανασίου και τον κ. Δρακόπουλο Θωμά που εκπροσώπησαν το φορέα και τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και στους γυμναστές του σχολείου κ. Μιράντα Καλούδη και κ. Βασίλη Ναούμη.

Οι Χριστουγεννιάτικες δράσεις της ΕΠΑΣ Μαθητείας ΟΑΕΔ Μεσολογγίου!

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr