Καλαμάτα: Σπαρακτικά μηνύματα για τον Κώστα Θεοδωρακάκη – Τον οπερατέρ που κατέγραψε τον θάνατό του (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ + VIDEO)

Η Μεσσηνία θρηνεί για το θάνατο του εικονολήπτη Κώστα Θεοδωρακάκη, που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια του σαϊτοπόλεμου, ενός εθίμου 150 ετών που φέτος κόστιζε τη ζωή ενός πατέρα δυο παιδιών.

Ο άτυχος Κώστας Θεοδωρακάκης κάλυπτε το έθιμο όταν σαΐτα έφυγε προς το πλήθος και καρφώθηκε στο κεφάλι του, σκοτώνοντάς τον. Ο 53χρονος εικονολήπτης ήταν παντρεμένος και πατέρας δυο αγοριών.

Ήταν ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού «Παλμός» και του site Messinia News.  Ήταν περίπου 25 χρόνια επαγγελματίας εικονολήπτης και είχε συνεργαστεί και με μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα.

Ραγίζει καρδιές το αντίο των συναδέλφων του

Με ένα μήνυμά τους, οι συνάδελφοι του Κώστα Θεοδωρακάκη στο messinianews.gr, του είπαν «αντίο» με ένα μικρό αλλά σπαρακτικό κείμενο.

ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.. ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ..
ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΗΨΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΚΩΣΤΑ..
ΕΦΥΓΕΣ ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΗ..
ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ……

Την ίδια ώρα τα μηνύματα στο διαδίκτυο είναι αλλεπάλληλα για τον Κώστα Θεοδωρακάκη. Φίλοι, συνάδελφοι αλλά και κόσμος που δεν τον γνώριζε προσωπικά, προσπαθεί να παρηγορήσει την οικογένειά του. 

Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια του σαΐτοπόλεμου στο πάρκινγκ του Νέδοντα στην Καλαμάτα. Ο 53χρονος εικονολήπτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Καλαμάτας. Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Μπέζος, ο 53χρονος διακομίστηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση, φέροντας τραύμα στο κεφάλι, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στην ζωή, εξέπνευσε.

Στην περιοχή ήταν συγκεντρωμένοι εκατοντάδες άνθρωποι για να παρακολουθήσουν το έθιμο του σαϊτοπόλεμου.

Video σοκ έχει καταγράψει τη στιγμή του θανάσιμου τραυματισμού του. Ο Κώστας Θεοδωρακάκης έκανε live μετάδοση μέσω Facebook του σαϊτοπόλεμου, όταν μια από τις σαΐτες έφυγε από τα χέρια εκείνου που την κρατούσε και χτύπησε τον άτυχο 53χρονο άνδρα. Ο άτυχος άνδρας κατέγραψε το θάνατό του!

Σε άλλο video έχουν καταγραφεί οι τελευταίες στιγμές λίγο από την τραγωδία. Δευτερόλεπτα πριν η σαΐτα χτυπήσει στο κεφάλι τον άτυχο εικονολήπτη, μια νεαρή γυναίκα έχει γλιτώσει από βέβαιο τραυματισμό, σκύβοντας το κεφάλι της για να αποφύγει το μοιραίο. Στο video καταγράφεται ο πανικός που επικράτησε.

Με πληροφορίες από: messinianews.gr, www.messinialive.gr,eleftheriaonline.gr, flynews.gr