Διαμαρτυρίες για τις κακοτεχνίες του δρόμου στα Αμπάρια – «Κλαίνε» τις ζάντες τους οι οδηγοί (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αποδέκτης πολλών παραπόνων και διαμαρτυριών γίνεται καθημερινά ο πρόεδρος του Καινουργίου Κώστας Ευθυμίου από πολίτες οι οποίοι διέρχονται με τα οχήματά τους στην διαδρομή Καινούργιο Παναιτώλιο.

Συγκεκριμένα στην θέση Αμπάρια στα σημεία που πριν 3 μήνες περίπου,η Π.Δ.Ε. έριξε πίσσα και «μπάλωσε» κάποια σημεία αντιμετωπίζουν προβλήματα  κατά την διέλευσή τους ,καθώς στην αρχή και στο τέλος των μπαλωμάτων υπάρχει διαφορά εκατοστών από την παλιά άσφαλτο  ,με αποτέλεσμα οι ρόδες των οχημάτων να «χτυπούν» στα συγκεκριμένα σημεία.

Μέχρι τώρα να έχουν αναφέρει στον κ.Ευθυμίου ότι μια ζάντα δικύκλου έσπασε,ενώ ζάντα αυτοκινήτου στράβωσε. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος ,έστειλε έγγραφο για το θέμα στην αρμόδια υπηρεσία της Π.Δ.Ε. ενώ και χθες είχε επικοινωνία με υπεύθυνους της Περιφέρειας και πήρε διαβεβαιώσεις ότι στις επόμενες ημέρες θα διορθώσουν τις κακοτεχνίες.

Κλείνοντας ο κ. Ευθυμίου τόνισε ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος ατυχήματος για δίκυκλα,κυρίως τις βραδινές ώρες που η ορατότητα είναι περιορισμένη.

kainourgiopress.gr