Καιρός: Ήλιος και… καταιγίδες!

Ο καιρός σήμερα, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη παροδικές νεφώσεις με τοπικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες μέχρι το απόγευμα. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων κυρίως στα ορεινά. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 06 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων στα ορεινά της Ηπείρου. Ανεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ νότιοι. Θερμοκρασια: από 08 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Ανεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασια: από 07 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων στα ορεινά. Άνεμοι: δυτικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασια: από 11 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: νεφώσεις με τοπικούς όμβρους η μεμονωμένες καταιγίδες μέχρι το απόγευμα. Ανεμοι: στα νότια δυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Στα βόρεια από νότιες και βαθμιαία από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 11 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Αττική

Καιρός: γενικά αίθριος. Ανεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 11 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων στα γύρω ορεινά. Ανεμοι: βορειοδυτικοί και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 06 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Πρόγνωση για αύριο Παρασκευή 16-03-2018

Καιρός: αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα κατά τόπους πιο πυκνές στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο. Πιθανότητα τοπικών όμβρων στα βορειοδυτικά μέχρι το απόγευμα. Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 ενισχυμένοι βαθμιαία σε 4 με 6 Και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασια: σε μικρή άνοδο.

2ο Σεμινάριο Εκκλησιαστικής Μουσικής στο Αγρίνιο (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)