Καινούργιο: Μια ωραία δραστηριότητα για τον θεσμό της οικογένειας

Με την συμμετοχή πολλών γονέων, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση νέων και γονέων στη «ζεστή ατμόσφαιρα» του Πνευματικού Κέντρου Ι.Ν Αγίου Νικολάου.
Ομιλητής ήταν ο καθηγούμενος της Ι.Μ Μυρτιάς, Αρχ,Ιωσήφ που ανέλυσε για τον τρόπο με τον οποίο ο Άγιος Πορφύριος απαντούσε σε ερωτήσεις σχετικά με την οικογένειά.

Αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό είναι τα ζευγάρια να παραμένουν ενωμένα και να προσπαθούν να μεταδώσουν στα παιδιά τους τις αξίες του Χριστού και πως να αντιμετωπίζουν τις κακουχίες και τα προβλήματα.
Ακολούθησε συζήτηση ανάμεσα στους παρευρισκόμενους και τους κληρικούς για θέματα που η σημερινή οικογένειά αντιμετωπίζει.

Η επόμενη συνάντηση προγραμματίζετε για τις αρχές Δεκεμβρίου και θα υπάρξει ενημέρωση για την ακριβή ημερομηνία.

Οι συναντήσεις αυτές γίνονται με πρωτοβουλία του εφημέριου του Ι΄.Ν Αγίου Νικολάου π.Νεκτάριου Παλιούρα, στο πλαίσιο των ενοριακών δραστηριοτήτων, με σκοπό ολοένα και περισσότεροι νέοι,ζευγάρια και γονείς να συμμετάσχουν, ενώ όπως φαίνεται οι Δημότες αγκάλιασαν τον νέο αυτό θεσμό για την οικογένεια και τις αξίες.

kainourgiopress.blogspot.com

Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων από τον Δήμαρχο Θέρμου για του πεσόντες της μάχης της Γκραμπάλας (ΔΕΙΤΕ VIDEO + ΦΩΤΟ)