Το Καινούργιο απέκτησε ένα σύγχρονο συντριβάνι (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Με παρέμβαση της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγρινίου εγκαταστάθηκε συντριβάνι στο Καινούργιο. Στην πλατεία Καλφούντζου τοποθετήθηκε ένα σύγχρονο συντριβάνι με αυτοματοποιημένο σύστημα λειτουργίας.

Όπως ανέφερε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Θύμιος Γρίβας, υπήρξε στοχευμένη δράση για την εγκατάσταση αλλά και αναβάθμιση των συντριβανιών σε όλο το εύρος του Δήμου Αγρινίου: «Είναι διαρκής η προσπάθειά μας για βελτίωση της εικόνας σε γειτονιές της πόλης. Σε αρκετές δημοτικές ενότητες οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις είχαν εγκαταλειφτεί ή δεν υπήρχαν καθόλου όπως στο Καινούργιο. Συνολικά προχωρήσαμε στην αποκατάσταση της λειτουργίας σιντριβανιών σε Καλύβια, Κ. Μακρυνού, Καινούργιο, Παναιτώλιο, Νεάπολη, Άγιο Κωνσταντίνο, πλατεία Παναγοπούλου, πλατεία Δημάδη και στον Άγιο Δημήτριο. Όλες αυτές οι πλατείες έγιναν πιο ελκυστικές για τους κατοίκους που απέκτησαν ένα ακόμη  σημείο συνάντησης».

Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ιδεών για την ανάπλαση της παραλίμνιας περιοχής στη Τριχωνίδα προκηρύσσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας