ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΑχαϊαςΔυτική Ελλάδα: Η καινοτομία στην Κοινωνική Οικονομία (ΦΩΤΟ)

Δυτική Ελλάδα: Η καινοτομία στην Κοινωνική Οικονομία (ΦΩΤΟ)

Δυτική Ελλάδα: Η καινοτομία στην Κοινωνική Οικονομία (ΦΩΤΟ)

Η “ΕΝΩΣΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ” είναι το δευτεροβάθμιο όργανο  εκπροσώπησης των Φορέων Κ.Αλ.Ο, που δραστηριοποιούνται και  λειτουργούν στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Μετά την επιτυχή Ημερίδα της Ένωσης με θέμα: «Διεθνοποίηση των Κοινωνικών Επιχειρήσεων, Βιωσιμότητα και Εκπαίδευση», με συνδιοργανωτές το Πανεπιστήμιο Πάτρας, με την συμμετοχή μας στο FORUM Ανάπτυξης 2019 και την παρούσα πρόταση, θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε στον κόσμο της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας, και την κοινωνία της Πάτρας, επιτυχημένες δράσεις κοινωνικών Φορέων και Επιχειρήσεων που αποτελούν έξυπνες λύσεις σε προβλήματα της καθημερινότητας.

Η συμμετοχή μας αυτή αποτελεί συνέχεια της προσπάθειας και προβολή του μηνύματος για την Διάδοση και Ανάπτυξη της Κ.Αλ.Ο, μέσα από πρακτικές πληροφορίες, γνώσεις και παραδείγματα, που αξίζει να στηριχθούν και να βρούν μιμητές και υποστηρικτές στις τοπικές κοινωνίες.

Για τον σκοπό αυτό προσκαλούμε να συμμετάσχουν σε αυτήν καταξιωμένες προσωπικότητες του χώρου, που έχουν να επιδείξουν έργο με αποτελέσματα στην πράξη.

Ομιλητής. ΘΩΜΑΣ ΣΟΠΙΛΙΔΗΣ. Πρόεδρος ΚΟΙΝΣΕΠ “Ελλάδα Παντού” Πρόεδρος Ένωσης “ΔΥΝΑΜΙΚΗ” «Τουριστική Εμπορική  και Πολιτιστική  Εξωστρέφεια» (Εξαγωγική Έκθεση / Φεστιβάλ Feel, Taste, live Greece ! : Τουριστική, Εμπορική, και Πολιτιστική Εξωστρέφεια)

Ομιλητής. Αλέξανδρος Οικονόμου. Msc Ψυχικής Υγείας – Ιατρική Σχολή Αθηνών

«Ο ρόλος της Καινοτομίας ως επιταχυντής ανάπτυξης της Κοινωνικής Οικονομίας και ο ρόλος των  ΚοινΣΕπ»

Ομιλητής. Τζέννη Γκιουγκή, Director in Chief & project coordinator of AGROECOPOLIS. Ελληνικό δίκτυο Αγροικολογίας  Διατροφικής κυριαρχίας και Πρόσβασης στη γη

«ΚΥΓΕΩ και Συμμετοχική Πιστοποίηση. Κοινωνική καινοτομία με επιπτώσεις στην οικονομία, την υγεία, το περιβάλλον και τη βιωσιμότητα των αγροτικών κοινοτήτων”»

Ομιλητής. Ηλίας Μουσταίρας: Διευθύνων σύμβουλος Ανταποδωτική Ανακύκλωση Συσκευασιών.

«Η Ανταποδοτική ανακύκλωση Συσκευασιών και οι Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις».

Μανώλης Γλέζος: Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr