ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΑχαϊαςΣε κάδους απορριμμάτων τα νοσοκομειακά απόβλητα του νοσοκομείου του Ρίου

Σε κάδους απορριμμάτων τα νοσοκομειακά απόβλητα του νοσοκομείου του Ρίου

Σε κάδους απορριμμάτων τα νοσοκομειακά απόβλητα του νοσοκομείου του Ρίου

Σοκάρουν τα στοιχεία που φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα το patrastimes. gr καθώς όπως προκύπτει από το φωτογραφικό υλικό στο πρες κοντέινερ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου όπου οδηγούνται οικιακά απόβλητα ρίχνουν επικίνδυνα νοσοκομειακά απόβλητα.

Στο κοντέινερ με τα οικιακά απόβλητα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου εντοπίστηκαν πλακίδια εξετάσεων για AIDS και ηπατίτιδα, σακουλάκια με αίμα καθώς και σακούλες που αναφέρουν «Προσοχή μολυσματικά απόβλητα προς αποτέφρωση».

Την ίδια τρόμο έχει προκαλέσει στις τάξεις των εργαζομένων στην καθαριότητα της Πάτρας το περιστατικό με θύμα εργαζόμενη η οποία κατά τη διάρκεια αποκομιδής αποτριμμάτων στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων ,δέχθηκε το περιεχόμενο σακούλας με αίμα στο πρόσωπο.

 Το περιστατικό ήρθε συνέχεια ανάλογου περιστατικού που σημειώθηκε πριν λίγες εβδομάδες κατά την αποκομιδή αποτριμμάτων στο πρώην 409 στρατιωτικό νοσοκομείο, με εργαζόμενο στην καθαριότητα να δέχεται ποσότητες ούρων στο πρόσωπο από σακούλα που είχε πεταχτεί στα οικιακά απορρίμματα.

 

 

Πηγή: Patrastimes.gr

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr