Η κ. Μαίρη είναι η πιο δυναμική φίλαθλος του Πανναξιακού. Ποια η σχέση της με τη Ναυπακτία;

Η Μαίρη Φραντζέσκου – Δελημάρη  είναι η πιο φανατική φίλαθλος του Πανναξιακού και κάθε ματς το ζει ιδιαίτερα γεμάτη χαρά δύναμη με την οποία ξεσηκώνει την εξέδρα δείχνοντας την αγάπη της για την ομάδα της. Η κ. Μαίρη έχει σχέση με την Ναυπακτία καθώς ο σύζυγος της Δημήτρης Δελημάρης έχει καταγωγή από το Τρίκορφο Ναυπακτίας όμως ζουν μόνιμα στην Νάξο.

Αναλυτικά το άρθρο της ιστοσελίδας redaroume.gr

Αφού έχει τελειώσει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την αεκ, έχουμε περάσει στο δεύτερο παιχνίδι όπου αναμετρούνται ο Πανναξιακός με τον ΑΟ Θήρας.

Τα βλέμματα μας δεν μπορούσε να τα κλέψει κανείς άλλος παρά αυτή η ιδιαίτερη -λόγω ηλικίας – οπαδός του Πανναξιακού που με τις φωνές της παρότρυνε την ομάδα της σε θετικό αποτέλεσμα. Το πάθος και η δύναμη αυτής της γυναίκας ταυτίζεται με τη σκέψη που έχω χρόνια για τον πραγματικό οπαδό, τον οπαδό που αγαπάει την ομάδα του και φωνάζει, υποστηρίζει, ανεξαρτήτου ηλικίας, από τότε που άρχισε να καταλαβαίνει και μέχρι το τέλος.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που παρατήρησα ήταν τα μάτια της, τα οποία στο πρώτο σετ όπου η ομάδα της Νάξου είχε κάνει ένα 10-0 σερί, γυαλίζανε από χαρά και το πλατύ χαμόγελο που πραγματικά δεν μπορούσε να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Κυρία Μαρία, respect!

nafpaktianews.gr

Μάριος Βρουσάι: Το όνειρο που ξεκίνησε από τη Ναύπακτο (VIDEO)