ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδητα«ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ»: Το νέο βιβλίο του Δημήτρη Τριαντακωνσταντή

«ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ»: Το νέο βιβλίο του Δημήτρη Τριαντακωνσταντή

«ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ»: Το νέο βιβλίο του Δημήτρη Τριαντακωνσταντή

Ένα ακόμη ενδιαφέρον βιβλίο που υπόσχεται να κερδίσει τις καρδιές των αναγνωστών είδε το φως της δημοσιότητας. Τίτλος: «ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ».
Συγγραφέας: «Δημήτρης Τριαντακωνσταντής».

Γνωρίσαμε τον συγγραφέα, ο οποίος κατάγεται από την Πογωνιά Βόνιτσας, πριν από ένα χρόνο με την έκδοση του βιβλίου «Καλά Νιάτα, Καλά Γεράματα».

Το καινούργιο του όμως βιβλίο έρχεται με ένα απέριττο εξώφυλλο και ένα επίσης απέριττο περιεχόμενο να μπει στην ζωή μας. Παρόλη την δυσκολία με την οποία κρατούνται οι «ισορροπίες» στην καθημερινότητά μας, ο συγγραφέας έρχεται να τονίσει ό,τι το άπιαστο αυτό γεγονός δεν αποτελεί στόχο. Αποτελεί πορεία. Μία διαδρομή που καλούμαστε να διαβούμε. Και χρειάζεται στην διαδρομή αυτή να
«νηστέψουμε». Να είμαστε πιο ανάλαφροι στο ταξίδι… Μην βαρύνουμε την ψυχή μας με πράγματα ανούσια. Αντιθέτως, να ζήσουμε στιγμές με ουσία, έτσι όπως μόνο εμείς γνωρίζουμε… Κάπως έτσι ο συγγραφέας μας δίνει τον δικό του τρόπο έκφρασης των βιωματικών του συναισθημάτων.

Αυτό που μένει είναι να αφεθούμε στις σελίδες του βιβλίου και να ανακαλύψουμε μαζί με τον συγγραφέα τις απύθμενες πτυχές και της δικής μας ύπαρξης.

Το βιβλίο «ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ» του Δημήτρη Τριαντακωνσταντή, κυκλοφορεί από τις
εκδόσεις iWrite και είναι διαθέσιμο στα βιβλιοπωλεία καθώς και στην
ηλεκτρονική διεύθυνση https://iwrite.gr/bookstore/isorropies

Εφημερίδα «Συνείδηση»

Επίδομα παιδιού Α21: Κλείνει η πλατφόρμα αιτήσεων!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr