Ηρώ Ζαβογιάννη στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8″: «Μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή στις εκλογές» – ΗΧΗΤΙΚΟ

Συνέντευξη της υποψήφιας βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας τους ΣΥΡΙΖΑ

«Πιστεύουμε ότι μπορούμε να ανατρέψουμε το κλίμα και να νικήσουμε στις εκλογές».

Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων η Ηρώ Ζαβογιάννη, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξη που παραχώρησε χθες, στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» με τον Νίκο Αγγελόπουλο.

Η κ. Ζαβογιάννη αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, στην επικίνδυνη όπως την χαρακτήρισε πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη, στους νέους, στα έργα υποδομής στην Αιτωλοακαρνανία, στα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νομού μας, στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και στις ενέργειες της κυβέρνησης στο αγροτικό.

Βιογραφικό σημείωμα:

Γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Αμφιλοχία.

Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες & Δημόσια Διοίκηση στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενώ είναι κάτοχος τριών μεταπτυχιακών διπλωμάτων, στα Ανθρώπινα Δικαιώματα (University of Kent), στην Πολιτική Επιστήμη και Κοινωνιολογία (ΕΚΠΑ) και στην Διεθνή Ιατρική: Διαχείριση κρίσεων Υγείας (ΕΚΠΑ).

Μέχρι το 2013 εργάστηκε σε οργανώσεις (ΚΕΘΕΑ MOSAIC, Praksis) που δραστηριοποιούνταν στο χώρο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και συγκεκριμένα στην αντιμετώπιση των αναγκών ευπαθών ομάδων του πληθυσμού. Το 2013 εντάχθηκε στην επιστημονική ομάδα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ως επιστημονικός συνεργάτης του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας, Βασίλη Κυριακάκη. Από το Οκτώβριο του 2015 ως τον Σεπτέμβριο του 2019 εργάστηκε στη θέση της μετακλητού συνεργάτιδας και έπειτα Διευθύντριας του πολιτικού γραφείου του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη ενώ τους τελευταίους 8 μήνες διατέλεσε Διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Δραγασάκη.

Από τα φοιτητικά της χρόνια είναι μέλος της σπουδάζουσας νεολαίας του ΣΥΝ και έπειτα ΣΥΡΙΖΑ ενώ στο τελευταίο συνέδριο του κόμματος εκλέχθηκε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.