ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΗρακλής Τσίκινης: Πλάνο τριετίας και ενότητα για έναν μεγάλο Ναυπακτιακό (HXHTIKO)

Ηρακλής Τσίκινης: Πλάνο τριετίας και ενότητα για έναν μεγάλο Ναυπακτιακό (HXHTIKO)

Ηρακλής Τσίκινης: Πλάνο τριετίας και ενότητα για έναν μεγάλο Ναυπακτιακό (HXHTIKO)

Ο Ηρακλής Τσίκινης μίλησε στο Nafpaktia news.gr λίγες ημέρες πριν την γενική συνέλευση που θα είναι και το νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα για  τον Ναυπακτιακό Αστέρα ή αν προτιμάτε η συνέχιση της προσπάθειας της διοίκησης και του προέδρου Λάμπρου Χρυσανθόπουλου.

Ο Ηρακλής Τσίκινης που όπως φαίνεται θα είναι ο νέος πρόεδρος του Ναυπακτιακού Αστέρα έχει πλάνο, όρεξη και στόχους για την ιστορική ομάδα της Ναυπάκτου. Στην συνέντευξη που παραχώρησε ανέλυσε κάποια πράγματα που από το πλάνο για τον νέο Ναυπακτιακό , λόγια τα οποία θα επαναφέρουν ξανά τον ενθουσιασμό μετά το μικρό διάστημα αγωνίας για την ομάδα της Ναυπάκτου.

Ο Ηρακλής Τσίκινης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Λάμπρο Χρυσανθόπουλο και την διοίκηση της ομάδας .Αναφέρθηκε επίσης στον κόσμο , τις Ακαδημίες και έβαλε πολλά σημαντικά πράγματα που έχουν σχέση με την λειτουργία και τους στόχους της ομάδας στην σωστή διάσταση τους και μας αποκάλυψε πως έχει πλάνο τριετίας για τον νέο Ναυπακτιακό που πάντα θα έχει σχέση με πρωταθλητισμό χωρίς όμως να σημαίνει αν η ομάδα δεν πάρει πρωτάθλημα τελειώνουν όλα. Βασικός στόχος είναι η εξωστρέφεια της ομάδας  και η ενότητα γιατί μόνο έτσι μπορεί να είναι όλα εφικτά.

Το πρόγραμμα φιλικών αγώνων του Παναιτωλικού

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr