Ηράκλειο: Tροχαίο με ασθενοφόρο που μετέφερε νεογνά δίδυμα – Στην εντατική με σοβαρά τραύματα η συνοδός γιατρός

Ένα απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης κατά τη διάρκεια διακομιδής δύο νεογέννητων μωρών από τον Άγιο Νικόλαο στο Ηράκλειο. Από το τροχαίο, στο οποίο ενεπλάκη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ένα ΙΧ φορτηγό τραυματίστηκε μία γιατρός, η οποία νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου με σοβαρά κατάγματα στα πλευρά και τον θώρακα.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι γιατροί στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου έκριναν αναγκαία τη μεταφορά δύο νεογέννητων διδύμων στη Μονάδα Νεογνών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου λόγω των αναπνευστικών προβλημάτων που αντιμετώπιζαν.

Όπως μεταδίδει  το cretapost.gr, αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση για τη διακομιδή των νεογνών με τη συμμετοχή του ΕΚΑΒ, ενώ στο ασθενοφόρο επιβιβάστηκαν – όπως προβλέπεται-  μία νεογνολόγος και μια αναισθησιολόγος.

Κι ενώ  το ασθενοφόρο είχε φτάσει ήδη στο Ηράκλειο και κινούνταν στη λεωφόρο Κνωσού πολύ κοντά στο Βενιζέλειο, ξαφνικά την πορεία του ανέκοψε το αγροτικό φορτηγάκι με αποτέλεσμα ο οδηγός του ΕΚΑΒ να φρενάρει για να αποφευχθεί η σύγκρουση.

Από το απότομο φρενάρισμα ωστόσο τραυματίστηκε σοβαρά η αναισθησιολόγος , ενώ οι υπόλοιποι μετέχοντες στη διακομιδή όπως και τα δύο νεογνά είναι καλά στην υγεία τους. Η τραυματισμένη γιατρός μεταφέρθηκε άμεσα στο Βενιζέλειο και λόγω των πολλαπλών και σοβαρών καταγμάτων που υπέστη κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

ant1news.gr

Έκλεψαν αυτοκίνητο από το Μεσολόγγι και έκαναν ληστεία στο Νεοχώρι!