«Σε υψηλό επίπεδο η παροχή ιατρικής φροντίδας στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου»

Από τη Διοίκηση του Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας – Νοσηλευτική Μονάδα Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου: 

«Με αφορμή την ταχεία και αποτελεσματική αντιμετώπιση σοβαρού περιστατικού – πυροβολισμός εξ επαφής – από την χειρουργική και αναισθησιολογική μονάδα του Νοσοκομείου μας, διαπιστώνεται για μια ακόμη φορά το υψηλό επίπεδο παροχής ιατρικής φροντίδας από όλες τις κλινικές του Νοσοκομείου μας (χειρουργική, ορθοπεδική, παθολογική, καρδιολογική, μαιευτική – γυναικολογική) προς τους συμπολίτες μας, τους ανασφάλιστους αλλά και τους αλλοδαπούς που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή.

Ο σοβαρός τραυματισμός νεαρού άντρα στο ήπαρ με επακόλουθη εσωτερική αιμορραγία, αντιμετωπίστηκε με απόλυτη επιτυχία και μετά από πέντε (5) ημέρες βρίσκεται εκτός κινδύνου. Παρά τα όποια προβλήματα πλήρους στελέχωσης με πνεύμα συνεργασίας και ύψιστης ετοιμότητας το συγκεκριμένο περιστατικό και όχι μόνο αντιμετωπίστηκε με ασφάλεια, πράγμα το οποίο αποτελεί εγγύηση για την αξιοπρεπή ανταπόκριση του χειρουργικού τομέα, τόσο στο επίπεδο των προγραμματισμένων όσο και στο επίπεδο των επειγόντων περιστατικών – επεμβάσεων.

Η έλευση και ανάληψη υπηρεσίας την προσεχή εβδομάδα και του δεύτερου μόνιμου καρδιολόγου, θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο την παρεχόμενη ιατρική φροντίδα στους κατοίκους της περιοχής.

Σε μια δύσκολη εποχή, καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια για την πραγματοποίηση των στόχων μας, η οποία καθημερινά υλοποιείται βήμα – βήμα χάρις στην υψηλού επιπέδου επαγγελματική ευσυνειδησία των διευθυντών και υπευθύνων τμημάτων και κλινικών της Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου, των ιατρών, του νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού.

Επιπροσθέτως να σας ενημερώσουμε ότι η διοικητική υπηρεσία τις επόμενες ημέρες ενισχύεται με επιπλέον δύο υπαλλήλους από μετακινήσεις – μετατάξεις άλλων νοσοκομείων, πράγμα το οποίο θα δημιουργήσει καλύτερες προϋποθέσεις στην όλη διοικητική λειτουργία του Νοσοκομείου. Συνεχίζουμε…»

Κύμα καταλήψεων σε σχολεία του Αγρινίου