Παραμένει Υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. ο Αντιστράτηγος Άρης Ανδρικόπουλος – Συνεχίζει στην Αχαΐα ο Ναυπάκτιος Ταξίαρχος Νίκος Κοτρωνιάς

Διατηρετέος στη θέση του Υπαρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, θα κριθεί στο πλαίσιο των σημερινών διαδικασιών ο Πατρινός αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος.

Ο κ. Ανδρικόπουλος που γεννήθηκε στην Πάτρα το 1960. Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Αρένων Πατρών το έτος 1978.

Κατατάχθηκε στο Σώμα της πρώην Αστυνομίας Πόλεων, το έτος 1982 και αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, το έτος 1988.

Παρακολούθησε το Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών Στελεχών της Αστυνομικής Ακαδημίας το έτος 2000.

Υπηρέτησε ως Αξιωματικός σε μάχιμες Υπηρεσίες στις Γενικές Περιφερειακές Αστυνομικές Διευθύνσεις Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων.

Τον Απρίλιο του 2014 προήχθη στο Βαθμό του Υποστρατήγου και τοποθετήθηκε στην Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων.

Τον Αύγουστο του 2014 έως το 2015, τοποθετήθηκε ως Αναπληρωτής Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής και το Μάρτιο του 2015 έως το 2016, ως Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας.

Την 17/02/2016 προήχθη στο βαθμό του Αντιστρατήγου και τοποθετήθηκε Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος.

Την ίδια ώρα στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, οι κρίσεις που θα ακολουθήσουν εκτιμάται πως δεν θα επηρεάσουν τον Ναυπάκτιο Αστυνομικό Διευθυντή, Ταξιάρχο Νικόλαο Κοτρωνιά, καθώς το μέχρι τώρα έργο του κρίνεται επιτυχημένο στη συγκεκριμένη θέση. Ο κ. Κοτρωνιάς με επιτυχία είχε διατελέσει και Αστυνομικός Διευθυντής Αιτωλίας.

kotronias nikos

Αντιστράτηγος ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας και Αιτωλίας Ανδρέας Αποστολόπουλος!