Ιωάννινα: Λουλούδια για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη κατέθεσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής

Ο υπουργός Υγείας πήγε στο σημείο όπου ο 20χρονος φοιτητής βρέθηκε νεκρός και ευχήθηκε «να μην ξανασυμβούν γεγονότα που πονάνε όλους»

«Να μην ξανασυμβούν γεγονότα που πονάνε όλους» ευχήθηκε ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος κατέθεσε τρία κόκκινα τριαντάφυλλα στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, στα Ιωάννινα.
Ο υπουργός επισκέφθηκε το σημείο όχι ως πολιτικός, αλλά ως πατέρας δύο παιδιών, όπως τόνισε μιλώντας στους δημοσιογράφους, και δεσμεύτηκε πως από τη θέση του θα συμβάλει να περιοριστούν φαινόμενα που προκαλούν πόνο.
«Ένιωσα την ανάγκη ως πατέρας δύο παιδιών, που είναι στην ηλικία περίπου του Βαγγέλη, αφού βρέθηκα στα Γιάννενα, να καταθέσω δύο λουλούδια στο τόπο όπου βρέθηκε η σορός του. Σαν πατέρας και όχι ως πολιτικός θέλω να ευχηθώ να μην ξανασυμβούν τέτοια γεγονότα που μας πονάνε όλους. Έζησα σε Ίδρυμα- έζησα 6 χρόνια, τα εφηβικά μου χρόνια, σε τρία διαφορετικά ιδρύματα κλειστής φροντίδας, και δυστυχώς έχω εμπειρίες από την κλειστή ζωή των ιδρυμάτων.

Θέλω σε αυτή την περίοδο, που η ζωή, ο Θεός, η τύχη, η συγκυρία, η προσπάθεια, μου έδωσε τη δυνατότητα να είμαι σε ένα κρίσιμο υπουργείο, θέλω να συμβάλω από τη μεριά μου τουλάχιστον να περιοριστούν φαινόμενα που μας κάνουν να πονάμε» δήλωσε ο υπουργός Υγείας.

 

Πηγή:protothema.gr