Ημερίδα ευαισθησίας από την Αντικαρκινική Εταιρεία στο Αγρίνιο (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)   

Το Παράρτημα Αιτωλοακαρνανίας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας σας πραγματοποίησε ημερίδα στην παλιά αγορά του Αγρινίου με τίτλο: «η πρόοδος της Ιατρικής συναντά τις ανάγκες της κοινωνίας. Η δωρεά είναι δώρο ζωής». Η διοργάνωση έγινε με τη συμμετοχή του Δήμου Αγρινίου.

Ομιλητές ήταν ο αναπληρωτής Καθηγητής Παιδιατρικής Αιματολογίας και Επιστημονικός Διευθυντής της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, ο οποίος ανέπτυξε την μεταμόσχευση του μυελού των οστών, η κοινωνική λειτουργός της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Παναγιώτα Καραφυλλίδου, η οποία ανέλυσε την σημασία της εθελοντικής προσφοράς αιμοποιητικών κυττάρων. Ομιλήτρια στην ημερίδα ήταν επίσης η Οικονομολόγος – Εθελόντρια δράσης του ΚΕΔΜΟΠ – «Χάρισε Ζωή» Χριστίνα Καρακωσταντή, η οποία μίλησε για το θέμα: «Ας κάνουμε τη λευχαιμία παρελθόν». Η Δημοσιογράφος και τ. Βουλευτής Μάγια Τσόκλη μίλησε για την εμπειρία με τον καρκίνο. Συντονίστρια ήταν η Πρόεδρος του Παραρτήματος Πάτρας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Νατάσα Ράγιου.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας «Expressions of life» του Νεκτάριου Μαρκογιάννη, που είναι φωτογράφος του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ). Η έκθεση θα διαρκέσει από την 13η και την 16η Ιανουαρίου.

Περισσότερα στην εφημερίδα «Συνείδηση»

antikarkiniki (9)

antikarkiniki (10)

antikarkiniki (11)

antikarkiniki (12)

antikarkiniki (13)

antikarkiniki (1)

antikarkiniki (2)

antikarkiniki (3)

antikarkiniki (4)

antikarkiniki (5)

antikarkiniki (6)

 

antikarkiniki (8)

Το Αγρίνιο υποδέχθηκε το Ιερό Λείψανο του Αγίου Γεωργίου του εξ Ιωαννίνων – Πλήθος πιστών! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)