Ηλεία: Πληρώθηκαν με χασίς αντί για χρήματα

Με χασίς αντί για χρήματα πληρώθηκαν το μεροκάματό τους τέσσερις αλλοδαποί, που εργάστηκαν σε αγροτική καλλιέργεια σε περιοχή του δήμου Ήλιδας στην Ηλεία

Άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί του τμήματος ασφάλειας Αμαλιάδας όταν μετά από έρευνα που πραγματοποίησαν διαπίστωσαν πως τέσσερις Πακιστανοί εργάτες αντί για χρήματα έλαβαν χασίς ως αμοιβή για τις εργασίες του σε αγροτική περιοχή του δήμου.

Σύμφωνα με το patrisnews, η υπόθεση εκτυλίχθηκε το πρωί της Τετάρτης, όταν ύστερα από πληροφορίες που είχαν στην διάθεσή τους οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, προχώρησαν στην σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών από το Πακιστάν, ηλικίας 26 ετών, 25 ετών, 26 ετών και 39 ετών. Η σύλληψή τους έγινε στην τοπική κοινότητα Αυγείου του δήμου Ήλιδας, όπου βρίσκονται το τελευταίο διάστημα οι τέσσερις συλληφθέντες και εργάζονται σε καλλιέργειες με πιπέρι.

Οι πληροφορίες των αστυνομικών επιβεβαιώθηκαν, καθώς στην κατοχή των τεσσάρων Πακιστανών βρέθηκαν 215 γραμμάρια φρέσκιας κάνναβης.

Στις ερωτήσεις που έκαναν οι αστυνομικοί στους Πακιστανούς, σχετικά με το πώς βρέθηκε στην κατοχή τους η κάνναβη, η απάντηση που έλαβαν τους άφησε άφωνους.

Οι τέσσερις Πακιστανοί υποστήριξαν ότι ο εργοδότης τους στις καλλιέργειες, αντί να τους πληρώσει με χρήματα τα τέσσερα μεροκάματα που τους όφειλε, τους πλήρωσε με κάνναβη!

Κάτι που φυσικά το αποδέχτηκαν οι ίδιοι, αφού όπως υποστήριξαν και στο πρόσφατο παρελθόν είχαν αγοράσει από τον ίδιο άνθρωπο κάνναβη για να δική τους χρήση. Οπότε δεν είχαν πρόβλημα αντί να λάβουν χρήματα για τη δουλειά που προσέφεραν, να πληρωθούν με κάνναβη.

Αμέσως μετά τα όσα κατέθεσαν οι Πακιστανοί, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας προχώρησαν σε νέα επιχείρηση και χθες το μεσημέρι συνέλαβαν τον 48χρονο ημεδαπό, ο οποίος σύμφωνα με τις καταθέσεις πλήρωσε τους αλλοδαπούς με κάνναβη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 48χρονος παραδέχτηκε ότι έδωσε κάνναβη στους αλλοδαπούς και συγκεκριμένα ότι… τους την προσέφερε!

Ο ίδιος έχει συλληφθεί και στο παρελθόν για υποθέσεις παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών και χθες σχηματίστηκε νέα δικογραφία σε βάρος του και σε βάρος των τεσσάρων Πακιστανών και σήμερα όλοι θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Αμαλιάδας.

8χρονο αγοράκι εγκλωβίστηκε σε πισίνα μεγάλου ξενοδοχείου