Ηλεία: Τους ρήμαξαν οι διαρρήκτες την ώρα του πανηγυριού

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους ιδιοκτήτες τεσσάρων σπιτιών στο Κούμανι το ξημέρωμα της Παρασκευής. Οι άνθρωποι που μαζί με τους υπόλοιπους συγχωριανούς είχαν μεταβεί στο πανηγύρι του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού, το βράδυ της Πέμπτης.

Ήταν ή ώρα που όλοι γλεντούσαν με τον Γιώργο Μπέκιο και την ορχήστρα του, όταν οι κλέφτες αλώνιζαν και «γλεντούσαν» στα σπίτια του χωριού. Τουλάχιστον τέσσερα περιστατικά διάρρηξης έγιναν γνωστά και μάλιστα σε ένα από αυτά οι κλέφτες βρήκαν και τα κλειδιά του αυτοκινήτου με το οποίο και έφυγαν από το χωριό, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Στην καρδιά του δρυοδάσους της Φολόης, οι κλέφτες εκμεταλλεύτηκαν τη βραδιά γιορτής και κεφιού στο χωριό και φρόντισαν να αδειάσουν απο χρήματα και χρυσαφικά τα σπίτια που χτύπησαν. Όλες οι κλοπές έγιναν στο χρονικό διάστημα από τις δέκα το βράδυ έως τη μια το ξημέρωμα, οπότε και οι παθόντες αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί.

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου μας έδωσε τον αριθμό κυκλοφορίας προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες και σε περίπτωση εντοπισμού του, να ενημερώσουν την Αστυνομία. Πρόκειται για το υπ’ αριθμ. ΙΚΧ 9267 μάρκας TOYOTA AVENSIS χρώματος μαύρου. Παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό να ενημερώσει τις Αρχές.

ilialive.gr

toyota-avensis

«Οι διαρρήκτες δεν κάνουν… διακοπές» – Χρήσιμες συμβουλές για την αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ)