«Η υγεία αποτελεί για εμάς προτεραιότητα» – Συνάντηση Απ. Κατσιφάρα με τη Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα πραγματοποιήθηκε με την διευθύντρια του ΕΚΑΒ αρμοδιότητας Δυτικής Ελλάδας Βασιλική Καφαντάρη, η οποία ζήτησε τη συνδρομή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την συντήρηση ασθενοφόρων. Ο κ. Κατσιφάρας διαβεβαίωσε την κ. Καφαντάρη για τη βούληση στήριξης του έργου στο ΕΚΑΒ και για τη δυνατότητα χρηματοδότησης της δαπάνης.

Το ΕΚΑΒ, τις επόμενες ημέρες θα υποβάλει σχετική πρόταση προς την Περιφέρεια. Με τη δαπάνη αυτή, δέκα επιπλέον ασθενοφόρα θα μπορέσουν να κυκλοφορήσουν και να εξυπηρετήσουν πολίτες της Δυτικής Ελλάδας.

Επίσης, συζητήθηκε το θέμα της αναβάθμισης λειτουργίας του ΕΚΑΒ με σύγχρονες τεχνολογίες, θέμα το οποίο θα αναλυθεί  εκ νέου το επόμενο διάστημα, μόλις συγκεντρωθούν επαρκή στοιχεία. «Διαπιστώνουμε ότι μπορούμε να ενώνουμε δυνάμεις και να γινόμαστε αποτελεσματικοί. Με τη συνεργασία των συναρμόδιων φορέων καταφέρνουμε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα», επεσήμανε ο Απόστολος Κατσιφάρας.

Απ. Κατσιφάρας: Υπολογιστές και εργαστήρια στα σχολεία – Εντάχθηκαν στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2014 – 2020 της Δυτικής Ελλάδας