Ήφαιστος Αγίου Θωμά: Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Σε μία περιοχή του Αγρινίου που τράβηξε πολλά, πρώτα με την φυγή του Νοσοκομείου και την λεηλασία που δέχθηκε, αλλά και την υποβάθμιση των γειτονικών καταστημάτων και μετά με την επικείμενη συγχώνευση του 9ου Δημοτικού Σχολείου που τελικά δεν έγινε, ήρθε η επανασύσταση της Ακαδημίας του ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ που έδωσε πνοή σε όλη τη νεολαία της περιοχής.

Είμαι υπεύθυνος της Ακαδημίας, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, με πολυετή εμπειρία στο χώρο και άμεσος συνεργάτης μου ο παλαίμαχος παίχτης του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ και του ΑΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΠΑΡΛΙΚΑΣ.

Μετά από πολλά χρόνια ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα με την δημιουργία της Ακαδημίας.

Η περιοχή μας και τα παιδιά απέκτησαν κίνητρα για άθληση και δημιουργικότητα.

Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω όλους τους γονείς που σε μικρό διάστημα μας έδειξαν την εμπιστοσύνη τους, τους χορηγούς μας, αλλά και τον ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ και ειδικότερα τον ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ κ. ΝΙΚΟ ΓΚΡΙΖΗ και υπεύθυνο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ για την συμπαράστασή του.

Κλείνοντας θέλω να πω ότι για πρώτη φορά στην καριέρα μου βλέπω μια ΑΚΑΔΗΜΙΑ να λειτουργεί σαν οικογένεια και όλοι οι γονείς είναι πάντα δίπλα μας σε όλες τις εκδηλώσεις αγωνιστικές και μη.

Στόχος μας η συμμετοχή στα πρωταθλήματα υποδομών του ΝΟΜΟΥ  U14 U16 από τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ και σταδιακά ο σχεδιασμός για την αγωνιστική ομάδα που ευελπιστούμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο.

Επίσης με την δουλειά μας να δώσουμε τα απαραίτητα εφόδια στα παιδιά μας ώστε στο απώτερο μέλλον να τα καμαρώσουμε σε επαγγελματικές ομάδες.

Αρμύρας Γιώργος

Προπονητής

Σε ζωντανή μετάδοση ο αγώνας για τα play – offs ανάμεσα σε Ηρακλή και Χαρίλαο Τρικούπη