Ι.Ε.Κ. Βόνιτσας: Χρυσό και Αργυρό μετάλλιο στο Φεστιβάλ Κερνάμε Ελλάδα Πάτρα – Regional Agenda 2019 (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

O Διευθυντής του ΙΕΚ Βόνιτσας κ. Δημήτριος Μπέλλος4 σπουδαστές του τμήματος “Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)”, συμμετείχαν στη Γαστρονομική Έκθεση «Regional Agenda» που φιλοξενήθηκε στην Πάτρα, διαγωνιζόμενοι στον υψηλού επιπέδου διαγωνισμό και κατόρθωσαν και απέσπασαν 1 χρυσό και 1 αργυρό μετάλλιο.
Αναλυτικά….
Με επιτυχία για τους σπουδαστές του ΙΕΚ Βόνιτσας, ολοκληρώθηκε το Φεστιβάλ Κερνάμε Ελλάδα Πάτρα – Regional Agenda 2019 που είχε επίκεντρο την Μεσογειακή κουζίνα, και διοργάνωσαν ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού, η Λέσχη Αρχιμαγείρων Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου και το Ινστιτούτο Ελληνικής Γαστρονομίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στις 29, 30 και 31 Μαρτίου 2019 στο Β1 Κτήριο του Οργανισμού Λιμένος Πατρών…..
Συγκεκριμένα 4 σπουδαστές του τμήματος “Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)” του ΙΕΚ Βόνιτσας, συμμετείχαν στο διαγωνισμό Μαγειρικής και υπό την εξαιρετική και επαγγελματική προετοιμασία των εκπαιδευτών τους, διαγωνίστηκαν σε 2 κατηγορίες κατακτώντας 1 χρυσό και 1 αργυρό μετάλλιο.
Αναλυτικά οι βραβευθέντες, ανά κατηγορία, ήταν:
Κατηγορία: Παραδοσιακή συνταγή
Χρυσό μετάλλιο: Καββαδά Ευρώπη – Πετρουλής Βασίλειος
Κατηγορία: Γλυκό
Αργυρό μετάλλιο: Ναστούλη Ευθυμία – Βλάχος Θεόδωρος
Ο διευθυντής του ΙΕΚ Βόνιτσας συγχαίρει τους εκπαιδευτές και τους σπουδαστές της ειδικότητας “Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)” για την επιτυχία τους στον διαγωνισμό και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία.