Το Γυμνάσιο Νεοχωρίου επισκέφτηκε ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

O Διευθυντής, ο Σύλλογος διδασκόντων και οι μαθητές-τριες του Γυμνασίου Νεοχωρίου ευχαριστούν θερμά το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά για την επίσκεψή του στο σχολείο και την πνευματική ενίσχυση που προσέφερε με την ομιλία του.

Την Τρίτη 29  Ιανουαρίου 2019, ενόψει της εορτής των Τριών Ιεραρχών, ο σύλλογος διδασκόντων του Γυμνασίου Νεοχωρίου προσκάλεσε το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά προκειμένου να μιλήσει στους μαθητές και τις μαθήτριες για το πολυσήμαντο κοινωνικό και πνευματικό έργο των Τριών Φωστήρων της Εκκλησίας μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Άγιο Σεβασμιώτατο που αποδέχτηκε την πρόσκλησή μας και έδωσε την ευκαιρία σε μαθητές και εκπαιδευτικούς να ακούσουν πνευματικά λόγια που ενισχύουν τον άνθρωπο στον αγώνα του. Ο Σεβασμιώτατος, στο λόγο του, παρότρυνε τους μαθητές να ακολουθούν στη ζωή τους υγιή πρότυπα ανθρώπων, κυρίως Αγίων, όπως οι Τρεις Ιεράρχες, αφού η Εκκλησία αποτελεί την πλουσιότερη πηγή αγίων, άξιων προς μίμηση.

Με όλη μας την αγάπη, ευχόμαστε να επαναλαμβάνονται ανάλογες ψυχωφελείς εκδηλώσεις για να  ενισχύονται πνευματικά οι νέοι μας και ν΄ αντιμετωπίζουν δυναμικά τη ζωή. Παράλληλα, γίνεται αντιληπτό από τους νέους ανθρώπους ότι η Εκκλησία είναι μαζί τους σε κάθε βήμα της ζωής τους και είναι έτοιμη να τους προσφέρει την αγάπη και τη στήριξή της.

 

Ο Διευθυντής

Σκληρός Φώτης

Ο Σύλλογος Διδασκόντων

 Οι Μαθητές- τριες

kosmas-sxoleio-evinoxoriou

Διεθνές βραβείο ποίησης για 16 χρονη μαθήτρια από το Ευηνοχώρι