ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοGuerreros για στήριξη Κωστούλα σε Σταρακά: “Ο αυθεντικός λαϊκός κόσμος του Παναιτωλικού αηδιάζει με τέτοιες συμπεριφορές”

Guerreros για στήριξη Κωστούλα σε Σταρακά: “Ο αυθεντικός λαϊκός κόσμος του Παναιτωλικού αηδιάζει με τέτοιες συμπεριφορές”

Guerreros για στήριξη Κωστούλα σε Σταρακά: “Ο αυθεντικός λαϊκός κόσμος του Παναιτωλικού αηδιάζει με τέτοιες συμπεριφορές”

Ο Σύλλογος Φιλάθλων Παναιτωλικού Αθηνών, Guerreros αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

Ο Γ.Φ.Σ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ιδρύθηκε το 1926 για να ενώσει τη κοινωνία του ΑΓΡΙΝΙΟΥ, όχι για να παίζει πολιτικά/κομματικά παιχνίδια και να διχάζει. Όποιος επιθυμεί να κάνει πολιτική καριέρα είναι ελεύθερος να το κάνει, όχι όμως μέσω του συλλόγου, των συμβόλων και του γηπέδου της ομάδας.
Ο αυθεντικός λαϊκός κόσμος του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ και το οργανωμένο οπαδικό του κίνημα έχει ιστορική γνώση και κρίση και αηδιάζει όταν βλέπει συμπεριφορές που δεν αρμόζουν στην αυτόνομη και ανεξάρτητη πορεία του ΤΙΤΟΡΜΟΥ. Ο ιστορικός μας ποδοσφαιρικός σύλλογος δεν πρέπει να λογίζεται ως δεξαμενή ψήφων, ούτε να προσδοκά κομματικά-εκλογικά οφέλη.

-Σ.Φ.ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ GUERREROS-

Απόψε το βράδυ η κεντρική ομιλία του Γ. Παπαναστασίου στην πλατεία Δημοκρατίας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr