Νέες προκλήσεις της Χρυσής Αυγής στη Βουλή - Στη μέση... ο Γ. Βαρεμένος (VIDEO)

Οι προκλήσεις της Χρυσής Αυγής δεν έλειψαν από τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, με τον Χρήστο Παππά να βγαίνει εκτός εαυτού,…

ΠΑΠΠΑΣ

Οι προκλήσεις της Χρυσής Αυγής δεν έλειψαν από τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, με τον Χρήστο Παππά να βγαίνει εκτός εαυτού, όταν του απάντησε ο Πάνος Σκουρλέτης.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος κατήγγειλε σε υψηλούς τόνους τις προκλήσεις των χρυσαυγιτών, καλώντας τον υπόδικο Χρήστο Παππά να πάει να πουλήσει προστασία σε κανένα νυχτερινό μαγαζί.

Ο κ. Σκουρλέτης αντέδρασε στον ισχυρισμό του Χρήστου Παππά ότι μόνον η Χρυσή Αυγή έχει «γνήσιους Έλληνες» αλλά και στον προκλητική αναφορά του ότι το κόμμα του είναι κατά της βίας.

"Δεν μπορούν οι υμνητές της δικτατορίας να εμφανίζονται με τον μανδύα της κοινωνικής ευαισθησίας» είπε ο κ. Σκουρλέτης με αποτέλεσμα να βγει εκτός εαυτού ο Χρήστος Παππάς και να αρχίζει να φωνασκεί από τα έδρανα. «Υποστηρίζετε τα κρεματόρια ! ενέχεστε σε δολοφονίες !» είπε στον κραυγάζοντα βουλευτή της Χρυσής Αυγής ο υπουργός Περιβάλλοντος και ξεκαθάρισε ότι «οι μαύρες κραυγές δεν θα πνίξουν τη φωνή της Δημοκρατίας».

Τελικά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την αίθουσα ύστερα από σχετική προτροπή και του προεδρεύοντα της Βουλής, Γιώργου Βαρεμένου.