Η Γραμματεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ για τις εσωκομματικές εκλογές

Η Γραμματεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: 

«Πραγματοποιήθηκαν χθες, Κυριακή 6 Μαΐου 2018, οι εκλογές για τις νέες γραμματείες στις Οργανώσεις της πόλης του Αγρινίου. Υπήρξε αυξημένη -σε σχέση με πέρυσι- συμμετοχή των μελών μας στις  απολογιστικές και εκλογικές διαδικασίες, πράγμα που αποδεικνύει την αυξημένη ετοιμότητα και διάθεση για προσφορά των μελών του ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου.

Ενόψει και των επόμενων εκλογοαπολογιστικών συνελεύσεων στις υπόλοιπες περιοχές του Νομού μας, η γραμματεία της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ  Αιτωλ/νίας απευθύνει κάλεσμα αυξημένης συμμετοχής και πολιτικής προσφοράς των μελών και στελεχών μας, αντίστοιχη με τα πολιτικά στοιχήματα του 2018.

Η έξοδος από τα μνημόνια να συνοδευθεί με πάλη των μελών και των οργανώσεών μας μαζί με τους εργαζόμενους  για επανάκτηση των δικαιωμάτων  στην εργασία και τους μισθούς, για μείωση της ανεργίας, για επανάκτηση της κυριαρχίας στη χώρα μας με την κοινωνία όρθια, καθώς και για την υλοποίηση των δεσμεύσεων που ανέλαβε η κυβέρνηση στο πρόσφατο  Περιφερειακό αναπτυξιακό συνέδριο της Πάτρας, δεσμεύσεων που αφορούν την πόλη του Αγρινίου και την Αιτωλοακαρνανία».

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου: Ποιοι εκλέγονται στις δυο δημοτικές οργανώσεις – ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ (ΦΩΤΟ)