Ο γραμματέας των ΑΝ.ΕΛ Θύμιος Δρόσος στη Ναύπακτο

Στη Ναύπακτο, ως σταθμό της περιοδείας του στην Δυτική Ελλάδα βρέθηκε σήμερα το πρωί,ο γραμματέας των ΑΝ.ΕΛ και συντοπίτης μας Θύμιος Δρόσος.Ο κ. Δρόσος βρέθηκε στο δημαρχείο Ναυπακτίας και συναντήθηκε με τον δήμαρχο Τ.Λουκόπουλο.

Σε δηλώσεις του,στην κάμερα του Νafpaktianews,ο κ. Δρόσος αναφέρθηκε στις επαφές που είχε με τοπικούς φορείς από τη Λευκάδα μέχρι και το Αγρίνιο με τοπικούς φορείς και στελέχη του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων,ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις νέες προσχωρήσεις στελεχών στο κόμμα που πραγματοποιούνται στον νομό,ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Στη συνάντησή του με τον δήμαρχο Ναυπακτίας Τ.Λουκόπουλο,άκουσε όλα όσα προβλήματα αντιμετωπίζει η δημοτική αρχή και δεσμεύτηκε στο μέτρο του δυνατού για την επίλυσή τους.Να σημειωθεί,ότι ο κ. Δρόσος συνοδεύεται στη διήμερη αυτή περιοδεία του στη Δυτική Ελλάδα από τον γραμματέα οργανωτικού του κινήματος Κων/νο Γκίκα,ενώ παρών στη σημερινή συνάντηση του δημαρχείου ήταν και ο γ.γ. του δήμου Κ.Κονίδας.

www.nafpaktianews.gr

Αιτωλοακαρνανία: «Βουτιά» του τζίρου μέχρι και 15%