Γωγώ Μαστροκώστα: Γίνεται μοντέλο για τη συλλογή ρούχων της και είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Η Γωγώ Μαστροκώστα τα τελευταία χρόνια έβαλε ένα στόχο και φαίνεται πως όσο περνάει ο καιρός κερδίζει όλο και περισσότερο το στοίχημα. Είναι γνωστό πως έχει τη δική της συλλογή ρούχων και μπορεί η πορτεραιότητά της να είναι πάντα η οικογένειά της, όμως την υπόλοιπη ενέργειά της την καρτά για τις κολεξιόν της. Η όμορφη πρώην γυμνάστρια και παρουσιάστρια μπήκε δυναμικά σε έναν χώρο που αγαπάει πολύ, αυτόν της μόδας και της ταιριάζει πολύ!

H ίδια έχει μιλήσει στο παρελθόν στο TLIFE για αυτό το εγχείρημά της και πάντα αποτυπώνεται το πάθος της για δημιουργία στον χώρο της μόδας. Για τις ανάγκες της νέας κολεξιόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018, η Γωγώ ανέλαβε το ρόλο του μοντέλου γι’ ακόμη μία φορά και φωτογραφήθηκε με τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια της. Άλλωστε ξέρει πως να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο τα ρούχα μέσα από τις πόζες της. Μία ακόμη σκέψη της που έκανε πραγματικότητα, είναι η συλλογή της από μαγιό. Έτσι φέτος θα δούμε και beachwear από την Γωγώ Μαστροκώστα.

Η όμορφη μητέρα κι επιχειρηματίας, είναι στα καλύτερά της και δείχνει ν’ απολαμβάνει όλη την διαδικασία της φωτογράφισης.

Eurovision 2018: Αυτό είναι το πρόσωπο που θα παρουσιάσει την ελληνική βαθμολογία (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ+VIDEO)