ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΓωγώ Μαστροκώστα: Τον πρώτο χρόνο ήμουν στο «χαρέμι» του Τραϊανού (ΔΕΙΤΕ VIDEO)

Γωγώ Μαστροκώστα: Τον πρώτο χρόνο ήμουν στο «χαρέμι» του Τραϊανού (ΔΕΙΤΕ VIDEO)

Γωγώ Μαστροκώστα: Τον πρώτο χρόνο ήμουν στο «χαρέμι» του Τραϊανού (ΔΕΙΤΕ VIDEO)
«Για εμένα είχαμε σχέση από το πρώτο λεπτό, για τον Τραϊανό, μετά από ένα χρόνο»
Η Γωγώ Μαστροκώστα αποκάλυψε πως πριν αποκτήσει την κόρη της είχε και μια αποβολή

Η Γωγώ Μαστροκώστα μίλησε, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελεονώρα Μελέτη στον Alpha, για τη σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του μαστού, ενώ αναφέρθηκε και εκτενώς στη σχέση της με τον Τραϊανό Δέλλα αλλά και πώς κατάφερε με την υπομονή που είχε να γίνουν ζευγάρι.

«Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι θέλω παιδιά με τον Τραϊανό. Αλλά δεν ήξερα αν θα γίνει, γιατί γνώρισα τον άντρα μου σε μία πολύ περίεργη φάση… Μετά από έναν χωρισμό και όταν ένας άντρας είναι δεσμευμένος και μένει ελεύθερος, θέλει λίγο να κάνει τον κύκλο του και την ζωή του. Εγώ πέτυχα αυτή την φάση λοιπόν.

Έπρεπε να δείξω υπομονή, ένα χρόνο μετά είπαμε ότι έχουμε σχέση.  Όμως εκτιμούσα την ειλικρίνεια του και ήξερα πως όταν αυτός ο άντρας πει ότι είναι μαζί μου, θα είναι μαζί μου.
Τον πρώτο χρόνο ήμουν στο “χαρέμι”. Μου δημιουργούσε άγχος όλο αυτό αλλά μου άρεσε πάρα πολύ ο άντρας αυτός και ευτυχώς είδα πιο μπροστά… Στην αρχή της σχέσης μας, έμενα στο σπίτι του και δεν μου έδινε κλειδιά…».

Τέλος, η Γωγώ Μαστροκώστα αποκάλυψε πώς πριν αποκτήσει την κόρη της είχε μια αποβολή, η οποία την προβλημάτισε καθώς ήταν 34 χρονών τότε και δεν ήξερε στο μέλλον πόσο εύκολο θα ήταν να κάνει παιδί.

athensvoice.grΝάντια Μπουλέ: Οι βόλτες στην μαγευτική Λισαβόνα συνεχίζονται! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr