ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΓωγώ Μαστροκώστα: Για πεζοπορία στους καταρράκτες της Λευκάδας! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Γωγώ Μαστροκώστα: Για πεζοπορία στους καταρράκτες της Λευκάδας! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Γωγώ Μαστροκώστα: Για πεζοπορία στους καταρράκτες της Λευκάδας! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Το καλοκαίρι ξεκίνησε για τα καλά και οι πρώτες εξορμήσεις των celebrities της ελληνικής Showbiz είναι γεγονός. Από τους πρώτους λοιπόν, που άρχισαν τις βουτιές και τις βόλτες στα νησιά είναι και η Γωγώ Μαστροκώστα. Η εντυπωσιακή Γωγώ που λατρεύει το Ιόνιο βρέθηκα με την οικογένειά της στην αγαπημένη της Λευκάδα και ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της περιπέτειες.

Έτσι βρέθηκε στον καταρράκτη του Νυδρίου στη Λευκάδα για πεζοπορία. Πρόκειται για μια πολύ όμορφη διαδρομή που κάνεις με τα πόδια μέσα στη φύση, μέχρι να φθάσεις στον καταρράκτη με το παγωμένο νερό. Η Γωγώ, μάλιστα, αν και έχει πάει πολλές φορές στο νησί, δεν είχε βρεθεί ποτέ ως τώρα σε αυτό το μαγευτικό σημείο του και ενθουσιάστηκε.

«Πόσες φορές έχω βρεθεί σε αυτό το πανέμορφο νησί.. #lefkada ..όμως μόλις σήμερα ανακάλυψα αυτόν τον παράδεισο!! Για όποιον αγαπάει το περπάτημα, προτείνω ανεπιφύλακτα αυτήν την διαδρομή!».

tlife.gr

Κώστας Μπακογιάννης: Το love story με την Σία Κοσιώνη, ο ερχομός του γιου τους και η μεγάλη επιτυχία στις εκλογές! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr