Κάποιοι δεν θέλουν γήπεδο γιορτή…

«Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται» λέει ο θυμόσοφος λαός και όπως όλα δείχνουν μάλλον ταιριάζει γάντι στα σχεδία… που έχουν κάποιοι στο Αγρίνιο με το… καλημέρα μάλιστα, για το φετινό πρωτάθλημα της Super League και τα εντός έδρας παιχνίδια του Παναιτωλικού.

Γιατί το λέμε αυτό; Μα η ηγεσία της τοπικής Αστυνομίας, από προχθές κιόλας, σε έναν φιλικού χαρακτήρα αγώνα, έδειξε -και- τις φετινές της διαθέσεις.

Αστυνομία και ΜΑΤ και Άγιος ο Θεός! Σε μία αναμέτρηση που πραγματικά ήταν γιορτή και παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, 2.500 άτομα βρέθηκαν στο γήπεδο και καταχειροκρότησαν την αγαπημένη τους ομάδα, στην πρώτη της -έστω και ανεπίσημη- παρουσία της στο Αγρίνιο για τη νέα σεζόν.

Η ατμόσφαιρα πραγματικά εντυπωσιακή. Μελανό σημείο; Οι κλούβες και ο αριθμός ένστολων, λες και στο γήπεδο θα βρίσκονταν μαχαιροβγάλτες ή ο Παλαιοκώστας!

Την ίδια στιγμή βέβαια, που προ μηνός περίπου ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας Χρήστος Μαυραγάνης, από το μικρόφωνο του «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» γνωστοποιούσε ότι τις νυχτερινές ώρες, σε ολόκληρο τον Δήμο Αγρινίου περιπολούν μόλις επτά αστυνομικοί! Αλλά φαίνεται ότι το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. κάποιοι το χρησιμοποιούν κατά το δοκούν. Και βέβαια η προχθεσινή πολυάριθμη παρουσία της Αστυνομίας, σε φιλικό επαναλαμβάνω παιχνίδι σχολιάστηκε αρνητικά από αρκετούς. Αλλά είπαμε κάποιοι βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά…

Το μόνο που δεν έχουμε δει μέχρι στιγμής στο Αγρίνιο, είναι ελικόπτερα της ΕΛ.ΑΣ. διμοιρίες της ΥΑΤ -ξέρετε οι σκληροί των ΜΑΤ με τα χακί- αντιτρομοκρατική και ΕΚΑΜ σε παιχνίδια 5 επί 5 μεταξύ πολιτών. Που ξέρεις;

Νίκος Αγγελόπουλος