Γιορτή λήξης μαθημάτων για το 4ο δημοτικό σχολείο Αγρινίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Με ανάμεικτα συναισθήματα πραγματοποιήθηκε, χθες 13-06-2018, η  γιορτή λήξης των μαθημάτων για την εκπαιδευτική περίοδο 2017-2018 στο κτιριακό συγκρότημα του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου. Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών και ο Σύλλογος Γονέων υλοποίησαν με μεγάλη επιτυχία και ευαισθησία αρεστές ιδέες προς όλους, όπως αρμόζει σε τέτοιες περιστάσεις. Με θεατρικά δρώμενα, παιχνίδια, τραγούδια, απονομές, χορούς, ρίψη βεγγαλικών και διάθεση παγωτών και αναψυκτικών.

Η γιορτή άνοιξε με καλωσόρισμα από τον διευθυντή του σχολείου Κων/νο Λιάτσο ενώ ακολούθησε ένας σύντομος χαιρετισμός από τον Πρόεδρο του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων Νικόλαο Ταφιάδη . Ακολούθησε κέφι με παιδικά δυνατά γέλια και  έκδηλη την αγάπη μεταξύ δασκάλων και μαθητών. Ιδιαίτερη συγκίνηση υπήρξε στον αποχαιρετισμό των μαθητών της έκτης δημοτικού όπου συνδυάστηκε με απόδοση σχετικών αναμνηστικών.

Για όλα τα παραπάνω υπήρξε αμέριστη βοήθεια από τις επιχειρήσεις ΒΙΚΟΣ  & FIRE  FANTASY (ΣΑΡΑΓΚΑΝΙΔΑΣ  Αθανάσιος), φανερώνοντας με αυτό τον τρόπο  το ενδιαφέρον τους  προς την  εκπαιδευτική  κοινότητα.

4o-dimotiko-agriniou (1)

4o-dimotiko-agriniou (2)

4o-dimotiko-agriniou (3)

4o-dimotiko-agriniou (4)

Δήμαρχος Ναυπακτίας: «Ουδεμία συνεργασία μπορεί να υπάρξει με τον κ. Σπυρόπουλο»