Γιόρτασε ο σύλλογος Αμφιλοχιωτών Αθήνας, Πειραιά και Αττικής «Η Αμφιλοχία»

Στις 17 Ιανουαρίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 5:30 μ.μ. παραμονή του πολιούχου της πόλης μας Αγίου Αθανασίου και στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η γιορτή του Συλλόγου μας.

Στον κατάμεστο ναό τελέστηκε Εσπερινός με αρτοκλασία και στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγους μας με την ευλογία των σεβαστών Αιδεσιμότατων του ναού.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Συλλόγου μας Δημήτριος Αρσένης απεύθυνε χαιρετισμό στους παραβρισκόμενους τους ευχαρίστησε για την ανταπόκρισή τους  και τους ευχήθηκε εκ μέρους του Δ.Σ. καλή χρονιά. Τόνισε την αναγκαιότητα αλλαγής της ενορίας και την επιλογή του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής. Επίσης ενημέρωσε για την έκδοση ημερολογίου με φωτογραφία της πόλης μας και την εκκλησία του Αγίου Αθανασίου τιμώντας τα 150 χρόνια από τη θεμελίωσή του.

Ο Δήμαρχος του Δήμου μας κύριος Απόστολος Κοιμήσης έστειλε ευχές για τη γιορτή του συλλόγου μας.

Με τη παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση μας πολλοί συμπατριώτες, συμπατριώτισσες και φίλοι της Αμφιλοχίας καθώς και ο βουλευτής κύριος Δημήτριος Κωνσταντόπουλος, η πολιτευτής και  διευθύντρια του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης κυρία Ηρώ Ζαβογιάννη, ο πολιτευτής και δικηγόρος κύριος  Σωτήριος Κοντονάσιος, η πολιτευτής και Γραμματέας Τομέα Εθελοντισμού και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ κυρία Μαρία Δημητρακοπούλου Σιούνα, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Υπουργού Υποδομών & Μεταφορών κύριος Σταύρος Καραγκούνης, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αντιπροέδρου της Βουλής κύριος Γεώργιος Κουτρουμάνος, ο πρόεδρος της Ο.ΣΥ.ΒΑ. κύριος Χρήστος Σαλαούνης, ο πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ. κύριος Δημήτριος Στεργίου, ο πρόεδρος της Ο.ΣΥ.Τ. κύριος Δημήτριος Χριστόπουλος, ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρος της ΑΙ.ΠΟ.Ε. κύριος Παναγιώτης Κοντός, ο πρόεδρος του Συλλόγου Φλωριαδιωτών κύριος Χάρης Μάλλιος, ο εκδότης της εφημερίδας κύριος Χρυσόστομος Πατούλας και ο γενικός διευθυντής του ΔΣΑ Αθηνών κύριος Χαράλαμπος Ναούμης.  

Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Αιτωλοακαρνανίας κόβει την πίτα της