Γιώργος Βαρεμένος: Περιοδεία στο Θέρμο και στη Λεπενού (ΦΩΤΟ)

Περιοδεία στο Θέρμο, το πρωί, και στη Λεπενού, χθες το απόγευμα, πραγματοποίησε χθες ο αντιπρόεδρος της Βουλής, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Γιώργος Βαρεμένος.

Ο κ. Βαρεμένος συναντήθηκε με τους πολίτες και συζήτησε μαζί τους για τη σημασία της επικείμενης εκλογικής μάχης, στην οποία «καλούνται να αποφασίσουν για το ποιος θα αναλάβει τις τύχες της χώρας και τι είδους πολιτικοί θέλουν να τους εκπροσωπούν». Είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων:

«Γεννηθήκαμε στην καπνόρριζα, πονάμε αυτόν τον τόπο και θέλουμε να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να πάει ένα βήμα μπροστά. Καλούμε τους συμπατριώτες μας να μας κρίνουν με τον νου και την καρδιά και πάνω απ’ όλα με βάση τα όσα πράξαμε τα τέσσερα αυτά χρόνια για την Αιτωλοακαρνανία. Οι πολίτες καλούνται να αποφασίσουν για το ποιος θα αναλάβει τις τύχες της χώρας και τι είδους πολιτικοί θέλουν να τους εκπροσωπούν. Η επιλογή είναι μια κορυφαία πράξη ευθύνης και, όπως σε όλους τους τομείς της ζωής, ισχύει το ‘’μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται’’…».

Καλογήρου: Δεν αποφυλακίζονται με τον νέο κώδικα τα μέλη της 17Ν